top of page

O super drama din 2022 cu 7.3 pe IMDB este disponibila pe Sky Showtime! Tu ai vazut filmul?

She Said (2022) este un film biografic american regizat de Maria Schrader si scris de Rebecca Lenkiewicz, bazat pe cartea cu acelasi nume din 2019 a lui Jodi Kantor si Megan Twohey despre dezvaluirea campaniei de hartuire sexuala impotriva lui Harvey Weinstein.

Filmul are in rol principal Carey Mulligan in rolul lui Kantor si Zoe Kazan in rolul lui Twohey.


Filmul incepe cu Kantor si Twohey lucrand la The New York Times, acoperind cazuri de hartuire sexuala la locul de munca. In 2017, cele doua reportere primesc un apel de la o asistenta a lui Weinstein, care le spune ca a fost hartuita sexual de acesta. Kantor si Twohey incep sa investigheze acuzatiile, dar se confrunta cu o serie de provocari, inclusiv presiunea din partea conducerii The New York Times si a lui Weinstein insusi.

In cele din urma, Kantor si Twohey publica un articol in care dezvaluie acuzatiile impotriva lui Weinstein. Articolul are un impact urias, declansand miscarea #MeToo.

She Said este un film impresionant, care exploreaza cu atentie o perioada importanta din istoria recenta. Filmul este bine regizat si jucat, iar scenariul este inteligent si plin de rasturnari de situatie.


Interpretari


Carey Mulligan si Zoe Kazan ofera interpretari remarcabile in rolul lui Kantor si Twohey. Cele doua actrite sunt convingatoare atat in rolul de reportere hotarate, cat si in rolul de femei care se confrunta cu presiuni enorme.


Filmul atinge teme sensibile pentru societatea actuala


She Said exploreaza tema hartuirii sexuale la locul de munca intr-un mod detaliat si realist. Filmul arata cum hartuirea sexuala poate avea un impact devastator asupra victimelor, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic. Filmul arata, de asemenea, puterea presei in a dezvalui abuzurile si a crea schimbari sociale. Articolul publicat de Kantor si Twohey a avut un impact urias, declansand miscarea #MeToo.

She Said este un film important, care merita vazut. Filmul este o poveste inspiratoare despre puterea jurnalismului si a curajului.



1.362 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page