top of page

Rami Malek, Denzel Washington si Jared Leto joaca in acest thriller super bun disponibil pe HBO Max!

"The Little Things" este un thriller american din 2021, regizat de John Lee Hancock si avandu-i in rolurile principale pe Denzel Washington, Rami Malek si Jared Leto. Filmul urmareste povestea a doi detectivi, Joe "Deke" Deacon (Washington) si Jim Baxter (Malek), care investigheaza un caz de criminal in serie in Los Angeles.


Performante remarcabile din partea unor super actori!


Performantele actorilor sunt remarcabile, cu Washington, Malek si Leto oferind prestatii captivante si impresionante. Washington aduce o gravitate si o seriozitate in rolul sau, in timp ce Malek adauga o usoara vulnerabilitate personajului sau. Leto, intr-un rol secundar, ofera o prestatie sinistra si tulburatoare, intruchipandu-si personajul cu o mare precizie si profunzime.

Regizorul John Lee Hancock ofera publicului o atmosfera sumbra si misterioasa, care contribuie la intensitatea si suspansul filmului. Povestea este bine construita, cu multe rasturnari de situatie si surprize neasteptate, care tin publicul in priza pana la final.


Disponibil pe HBO Max!


The Little Things este un thriller bine realizat, cu o distributie de actori impresionanta si o poveste captivanta. Este un film care va tine publicul captivat si le va oferi fanilor de filme cu suspans o experienta satisfacatoare. Filmul poate fi vazut pe platforma de streaming HBO Max.2.944 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page