top of page

Recomandare de film castigator de 3 premii Oscar, mai putin cunoscut, disponibil pe Netflix!

"Whiplash" este un film american dramatic din 2014, regizat de Damien Chazelle si cu J.K. Simmons si Miles Teller in rolurile principale. Filmul urmareste povestea lui Andrew Neiman (Miles Teller), un baterist talentat si ambitios care este admis la Conservatorul Shaffer de muzica din New York si ajunge sa studieze sub indrumarea lui Terence Fletcher (J.K. Simmons), un profesor de muzica abuziv si exigent.

Andrew este hotarat sa devina cel mai bun baterist de jazz, iar Fletcher ii ofera aceasta sansa. Insa, in timp ce cursurile devin din ce in ce mai intense si presiunea creste, relatia dintre cei doi devine una tensionata, iar Andrew incepe sa se intrebe daca sacrificiile pe care le face pentru a reusi merita efortul.

"Whiplash" este un film puternic, care exploreaza teme precum perfectionismul, ambitia, sacrificiul si consecintele acestora. Performantele actorilor sunt impresionante, in special cea a lui J.K. Simmons, care a primit un premiu Oscar pentru interpretarea sa.

Regizorul Damien Chazelle a creat un film vizualmente impresionant, cu un montaj rapid si o coloana sonora captivanta, care ajuta la crearea unei atmosfere intense si tensionate. In general, "Whiplash" este un film excelent, care merita vizionat de catre toti cei pasionati de muzica si cinematografie.
22.064 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page