top of page

Recomandare de film thriller excelent disponibil pe Netflix cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway!

Filmul "Serenity" este un thriller psihologic lansat in anul 2019, regizat si scris de Steven Knight, cunoscut pentru crearea serialului "Peaky Blinders". Acesta ii are in rolurile principale pe Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Diane Lane si a avut un impact semnificativ in industria cinematografica prin modul in care exploreaza subiecte precum identitatea si constiinta umana.

Povestea filmului il urmareste pe Baker Dill (Matthew McConaughey), un capitan de barca care traieste pe o insula tropicala numita Plymouth, impreuna cu primul sau ofiter, Duke (Djimon Hounsou). Baker este obsedat sa prinda un ton mare pe care il numeste "Justice", in speranta ca isi va plati datoriile si va putea sa isi cumpere propria barca.

Insa, viata lui este data peste cap cand apare in scena fosta lui sotie, Karen (Anne Hathaway), care ii cere ajutorul pentru a o scapa de actualul ei sot abuziv, Frank (Jason Clarke). Karen ii propune sa il invite pe Frank pe barca lui Baker si sa il arunce in mare pentru a scapa de el. Baker este inca obsedat de ideea de a prinde tonul si refuza initial propunerea. Cu toate acestea, situatia se complica atunci cand incepe sa aiba viziuni stranii, in care un baiat ii spune ca traieste intr-o lume falsa si ca trebuie sa isi gaseasca adevarata identitate.


Intre realitate si iluzie


In timp ce Baker incearca sa navigheze intre aceste doua lumi - realitatea si iluzia - se trezeste ca viata lui si a celor din jurul lui sunt in pericol.

Serenity este un film complex, cu o poveste unica si captivanta, care imbina elemente de drama, mister si actiune. Este o meditatie profunda asupra subiectului identitatii si a modului in care aceasta este creata de mediul inconjurator. Performantele actoricesti sunt de asemenea remarcabile, cu Matthew McConaughey care ofera o interpretare remarcabila a unui barbat dezorientat si vulnerabil, iar Anne Hathaway oferind o prestatie tulburatoare a unei femei manipulative.


Un film excelent, disponibil pe Netflix!


In general, Serenity este un film care iti ramane in minte mult timp dupa ce s-a incheiat. In ciuda criticilor impartite si a unui esec relativ la box-office, acesta ramane o experienta cinematografica puternica si neobisnuita.


26.491 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page