top of page

Recomandare film thriller excelent cu Matthew McConaughey si Samuel L Jackson disponibil pe Netflix!

"A Time to Kill" este un film american din 1996, regizat de Joel Schumacher si bazat pe romanul omonim al lui John Grisham. Filmul a fost distribuit de Warner Bros. si a fost produs de Arnon Milchan, John Grisham si Michael G. Nathanson. Acesta a fost adaptat pentru ecran de Akiva Goldsman.

Actiunea filmului are loc in micul oras Canton din Mississippi, unde o tanara de 10 ani, Tonya Hailey, este violata si batuta de doi barbati albi. Tatal fetei, Carl Lee Hailey (interpretat de Samuel L. Jackson), isi ia dreptatea in propriile maini si ii impusca pe agresorii fiicei sale in timpul procesului de transfer la inchisoare. Hailey este arestat si acuzat de omucidere cu premeditare.

Jake Brigance (interpretat de Matthew McConaughey), un tanar avocat alb, este angajat de familia Hailey pentru a-l reprezenta pe Carl Lee in procesul sau de aparare. In timp ce incearca sa-l salveze pe Hailey de condamnare la inchisoare pe viata, Brigance este nevoit sa lupte impotriva rasismului profund inradacinat in comunitatea din Canton si sa se confrunte cu amenintari asupra vietii sale.

Filmul este disponibil pe Netflix!


"A Time to Kill" este un film puternic si emotionant, care exploreaza teme complexe precum rasismul, justitia si curajul. Samuel L. Jackson si Matthew McConaughey ofera interpretari remarcabile, iar restul distributiei, inclusiv Sandra Bullock si Kevin Spacey, completeaza bine ansamblul. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor si a avut un succes comercial considerabil la momentul lansarii sale. Filmul este disponibil spre vizionare pe Netflix!


13.666 afișări1 comentariu

1 commentaire


Nu este disponibil

J'aime

Film sau Serial?

bottom of page