top of page

Recomandare: Un super thriller korean plin de mister, disponibil pe Netflix!

"Forgotten" este un film sud-coreean din 2017, regizat de Zhang Hang-jun cu Kang Ha-neul in rolul principal. Este un thriller psihologic care urmareste povestea unui tanar pe nume Jin-seok, care isi cauta fratele mai mare disparut, Yoo-seok, dupa ce acesta din urma este intors acasa cu amnezie.


O poveste plina de mister si tensiune


Povestea este plina de suspans si de intrigi, iar regizorul reuseste sa tina publicul in tensiune pe tot parcursul filmului. Performanta actorilor este, de asemenea, impresionanta, cu Kang Ha-neul care face o prestatie remarcabila in rolul principal. El reuseste sa transmita in mod convingator confuzia si disperarea personajului sau, in timp ce isi cauta cu disperare fratele disparut.

Pe langa o poveste captivanta si o prestatie impresionanta a actorilor, "Forgotten" beneficiaza si de o cinematografie bine realizata si de o coloana sonora potrivita, care adauga la atmosfera infricosatoare a filmului.


Disponibil pe Netflix!


"Forgotten" este un film sud-coreean bine realizat, cu o poveste inteligenta si o prestatie impresionanta a actorilor. Isi indeplineste sarcina de a mentine publicul captivat si surprinde cu unele momente neasteptate si impresionante. Este recomandat fanilor de thrillere psihologice si de filme cu suspans.


6.881 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page