top of page

Super film de actiune cu Alexander Skarsgard si Samuel L. Jackson, disponibil pe Netflix!

"The Legend of Tarzan" este un film de actiune si aventura din 2016, regizat de David Yates si cu Alexander Skarsgård si Margot Robbie in rolurile principale. Filmul este o adaptare a celebrului personaj fictiv creat de Edgar Rice Burroughs si urmareste povestea lui Tarzan, care se intoarce in Africa dupa ce a trait ani de zile in Anglia ca John Clayton III.

Actiunea incepe cu John Clayton III, cunoscut sub numele de Tarzan, traind o viata linistita si fericita in Anglia, alaturi de sotia sa, Jane Porter (Margot Robbie). Cand este invitat sa mearga in Congo pentru a investiga niste afaceri suspecte, Tarzan isi reia legaturile cu pamantul natal si cu triburile locale.

Pe masura ce se aprofundeaza in investigatia sa, Tarzan descopera un complot malefic care vizeaza colonizarea Africii de catre o putere straina si isi reimbratiseaza rolul de protector al pamantului si al oamenilor sai. El se lupta cu o multime de pericole, inclusiv cu un inamic inversunat din trecutul sau, Leon Rom (Christoph Waltz), care este hotarat sa il distruga pe Tarzan si sa isi atinga propriile obiective.

"The Legend of Tarzan" este un film palpitant, plin de actiune si aventura, care va tine spectatorii cu sufletul la gura. Alexander Skarsgård este impresionant in rolul principal, reusind sa transmita forta si agilitatea personajului sau, iar Margot Robbie ii ofera o prezenta feminina puternica si independenta. Regizorul David Yates ofera o imagine impresionanta a Africii si a salbaticiei sale, iar efectele vizuale sunt spectaculoase. Coloana sonora este, de asemenea, impresionanta si adauga la atmosfera de suspans a filmului.

"The Legend of Tarzan" este un film captivant si plin de actiune, care va atrage atentia atat a fanilor seriei originale, cat si a noilor spectatori. Filmul este disponibil spre vizionare pe Netflix la momentul scrierii articolului.


9.905 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page