top of page

Super filme (unele de Oscar) de vazut la TV in acest weekend! (24-26 Martie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 4 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.
Vineri: Shakespeare In Love (1998) - IMDB 7.1

20:00, Diva


Comedie, Drama, Istoric


Film castigator a nu mai putin de 7 premii Oscar! Cel mai mare dramaturg din lume, William Shakespeare, este tanar, lipsit de idei si de bani, dar intalneste femeia ideala si este inspirat astfel sa scrie una dintre cele mai faimoase piese ale sale.


Vineri: Another Round (2020) - IMDB 7.7

21:35, Film Now


Comedie, Drama


Patru profesori de liceu consuma alcool zilnic pentru a vedea cum le afecteaza acest obicei viata sociala si profesionala. Film castigator al unui premiu Oscar cu Mad Mikkelsen in rol principal!


Sambata: The Dressmaker (2015) - IMDB 7.0

20:00, TVR 2


Comedie, Drama, Western


O femeie plina de farmec se intoarce in oraselul ei din Australia rurala. Cu masina ei de cusut si stilul haute couture, ea transforma femeile din orasul natal si se razbuna in acelasi timp pe cei ce i-au gresit in viata. Un film cu Kate Winslet si Liam Hemsworth in rolurile principale.


Duminica: Seven Pounds (2008) - IMDB 7.6

20:30, Pro Cinema


Drama


Un barbat cu un secret incredibil porneste intr-o calatorie extraordinara de mantuire, schimband pentru totdeauna viata a sapte straini. Un film cu Will Smith in rol principal!

Citeste si:

2.591 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page