top of page

Jake Gyllenhaal joaca in super filmul The Covenant! Vezi aici povestea si cand apare filmul!

Pe numele sau complet, "Guy Ritchie's The Covenant" (un nume nu foarte potrivit in opinia noastra), productia se anunta a fi un super film de razboi cu tente puternice de thriller.


Jake Gyllenhaal joaca rolul principal in aceasta pelicula regizata de Guy Ritchie, ale caror filmari s-au finalizat deja. Vezi mai jos povestea oficiala, cand apare, precum si trailerul.


Despre ce este vorba in The Covenant?


Filmul il urmareste pe sergentul John Kinley (Gyllenhaal), care se afla la ultimul sau tur de razboi in Afganistan, in cadrul caruia face echipa cu localnicul Ahmed pentru a cerceta regiunea. Cand unitatea lor este prinsa in ambuscada, Kinley si Ahmed sunt singurii supravietuitori. Cu inamicii pe urmele lor si Kinley fiind ranit, Ahmed isi risca viata pentru a-l transporta in siguranta.

Intors in Statele Unite, Kinley afla ca lui Ahmed si familiei lui nu li s-a acordat viza pentru a ajunge in America, asa cum i-a fost promis. Hotarat sa-si protejeze prietenul si sa-si ramburseze datoria, Kinley se intoarce in zona de razboi pentru a-i recupera pe Ahmed si pe familia lui inainte ca militiile locale sa ajunga primii la ei.Cand apare noul film?


"The Covenant", noul film al lui Guy Ritchie va avea premiera oficiala pe 21 Aprilie 2023 in cinematografe. Nu exista momentan suficiente informatii cu privire la o potentiala colaborare cu platformele de streaming online.


Vezi aici trailerul noului film!2.113 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page