top of page

Top 10 cel mai bine platiti actori din 2022! Locul 1 a castigat peste 100 de milioane de dolari!

2022 a fost un an excelent pentru industria cinematografica, mai ales in conditiile in care virusul COVID a pierdut din putere, s-au reluat multe productii amanate din 2020 si 2021, si lumea intreaga parca rasuflat (un pic) mai usurata. Multe filme, multe dintre ele bune, dar si multi actori excelenti apar in toate aceste productii din 2022.

Care credeti ca au fost cel mai bine platiti actori din lume in anul 2022? Haideti sa aflam.


10. Joaquin Phoenix - 20 mil. $


Pentru rolul din Joker (pentru care a si obtinut Oscarul) ar fi meritat, in opinia noastra, mult mai mult. Cu toate acestea, primul Joker a fost lansat in 2019 iar cele 20 de milioane de dolari se datoreaza mare parte rolului din continuarea celebrului film: Joker 2.


9. Tom Hardy - 20 mil. $


Cunoscut pentru rolurile sale din filme precum RocknRolla (2008) si Inception (2010), Hardy a dat lovitura cand a obtinut rolul principal pentru continuarea filmului Venom (Venom 3). Actorul britanic, in varsta de 45 de ani, a castigat 20 de milioane de dolari pentru acest nou rol.


8. Vin Diesel - 20 mil. $


Fanii Fast and Furious vor fi incantati sa afle ca mega franciza de actiune realizeaza inca un film (al 11-lea), din care Vin Diesel incaseaza peste 20 de milioane de dolari. Vezi aici cand apare:



7. Chris Hemsworth - 20 mil. $


Cand Chris Hemsworth s-a alaturat pentru prima data echipei Marvel pentru a-l juca pe Thor, el era inca un actor in ascensiune, dar tanarul de 39 de ani si-a vazut veniturile multiplicandu-se in ultimul deceniu de la 122.000 de dolari la inceput la 18 milioane USD pentru cel mai recent film in care l-a jucat pe Thor. Filmul Extraction 2 ii va aduce actorului peste 20 de milioane de dolari.


Citeste si:



6. Will Ferrell - 20 mil. $


Will Ferrell poate ca este cunoscut pentru rolurile sale de comedie, dar californianul in varsta de 55 de ani a acumulat o avere impresionanta iar cecul sau pentru filmul Spirited in valoare de peste 20 de milioane de dolari nu face decat sa confirme acest lucru.


5. Dwayne "The Rock" Johnson - 22.5 mil. $


Actorul, initial luptator in gala WWE, a devenit unul dintre cel mai bine platiti actori din ultimii ani de la Hollywood. Unul dintre primele roluri de actorie ale lui Dwayne Johnson a fost intr-un episod din 1999 din That ‘70s Show. In anul urmator, el a aparut intr-un episod din Star Trek Voyager intitulat „Tsunkatse”. Unele dintre cele mai populare filme ale lui Johnson includ The Scorpion King, Fast Five, Jumanji, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Red Notice, dar si multe altele.


4. Brad Pitt - 30 mil. $


Cariera de lunga durata a lui Pitt in industria cinematografica i-a adus constant roluri extrem de bine platite. Pentru ultimul sau rol din filmul Bullet Train, actorul in varsta de 58 de ani a incheiat o negociere exclusiva in valoare de 30 de milioane de dolari.


3. Leonardo diCaprio - 30 mil. $


Asa cum am zis si in alt articol dedicat filmelor lui, Leonardo diCaprio este un actor cu prea putine Oscaruri. Pentru ultimul sau film, Killers of the Flower Moon, actorul a fost platit cu nu mai putin de 30 de milioane de dolari si il are in rolurile principal si pe Robert De Niro, cu un scenariu regizat de Martin Scorsese.


2. Will Smith - 35 mil. $


Will Smith este un actor extraordinar. Trecand peste incidentul de la Oscarurile din 2022, cand l-a palmuit pe comediantul Chris Rock pentru o gluma nesarata la adresa sotiei sale, actorul ramane un actor de top de la Hollywood. Potrivit BBC, cel mai recent film al lui "Emancipation" a primit recenzii foarte bune iar acesta a fost platit 35 de milioane de dolari pentru rolul sau din film.


1. Tom Cruise - 100 mil. $


Tom Cruise si-a facut debutul actoricesc in filmul din 1981, Endless Love. A jucat rolul lui Billy. A avut apoi un flux constant de filme la inceputul carierei sale, inclusiv Taps (1981), The Outsiders (1983), Losin’ It (1983) si Risky Business (1983). Cele mai populare filme ale lui Cruise includ Rain Man, franciza de film Mission Impossible, A Few Good Men si cel mai recent, Top Gun Maverick.


Citeste si:



225 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page