top of page

Cand apare Fast X? Tot ce stim despre ultimul film din seria Fast & Furios!

Data de lansare Fast and Furious 10 se apropie cu pasi repezi, aducandu-l pe Vin Diesel si compania inapoi pe marele ecran intr-un alt film de actiune.

Franciza de filme de actiune a lui Vin Diesel continua sa devina din ce in ce mai mare, iar acum este pe cale sa ajunga in stratosfera. Dupa ce au ajuns pe orbita in Fast 9, Dom Toretto si echipajul sau arata zero semne de incetinire pe masura ce ne indreptam catre cea de-a zecea editie principala a seriei.Louis Leterrier regizeaza, dupa ce Justin Lin s-a indepartat din cauza diferentelor creative din filmul Fast and Furious. John Cena a devenit parte din seria de filme de aventura, ca fiind fratele pierdut al lui Dom, Jakob. Han (Sung Kang) s-a intors, iar Jason Statham este inca prin preajma, provocand tensiune. Totusi, vor trebui sa rezolve totul pentru a-l dobori pe Cipher (Charlize Theron), teroristul cibernetic care i-a antagonizat pe multi dintre ei.

Ea a scapat din nou la sfarsitul ultimului film, dar acum se confrunta cu un grup mai mare decat oricand, cu personaje Fast and Furious din intreaga franciza aparand pentru a da o mana de ajutor.


Cand apare Fast and Furious 10?


Din informatiile oficiale prezentate pe IMDB si diverse site-uri de stiri, Fast and Furious 10 va aparea in cinematografe pe 19 mai 2023. Acest lucru se intampla dupa mai multe intarzieri din cauza pandemiei Covid-19. La inceput, continuarea a fost programata pentru 2 aprilie 2021, care a devenit apoi data de lansare a lui Fast 9. Fast and Furious 10 s-a mutat in februarie 2023, inainte de a fi impins in aprilie 2023 si, in sfarsit, aceasta data in mai 2023.

Amploarea productiei acestor filme, cu secventele lor extinse de condus si multiplele scene care sunt de obicei filmate in diverse locatii din lume, a facut dificila coordonarea in jurul restrictiilor cu pandemia.


Pe 20 aprilie, Vin Diesel a dezvaluit ca filmarile au inceput, impreuna cu dezvaluirea siglei pentru ceea ce este acum cunoscut sub numele de Fast X.Nu exista inca un trailer official pentru Fast X!


Din pacate, nu exista inca un trailer Fast and Furious 10. Productia este in curs de desfasurare, dar la momentul scrierii, era inca in gros, ceea ce inseamna ca ar putea trece ceva timp pana sa primim vreun fel de teaser.


Care va fi povestea in noul film Fast & Furios? (speculatie)


In general, povestea Fast 10 ii va avea pe Dom, Letty in rol principal dar si pe toti ceilalti care incearca s-o gaseasca pe Cipher. I-a ocolit de doua ori deja si, cu toata durerea pe care a provocat-o, vor fi mai hotarati ca niciodata sa o prinda!438 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page