top of page

Top 10 cele mai bune filme disponibile pe Netflix, pe care trebuie sa le vezi acum!

Cu o intreaga gama de optiuni de divertisment disponibile in era digitala, Netflix a devenit un punct de referinta pentru cinefilii din intreaga lume - desigur, platforma are si filme mai putin bune, insa este optiunea cea mai completa dintre cele existente in prezent in Romania.

In acest articol, vom explora cele mai bune 10 filme disponibile pe Netflix in acest moment, aducand in prim-plan opere de arta cinematografica care imbina povestiri captivante, interpretari remarcabile si regie exceptionala. Sa incepem!


10. The Power of The Dog (2021) - IMDB 6.8

Drama, Western


Carismaticul fermier Phil Burbank inspira teama si admiratie in cei din jurul sau. Cand fratele sau aduce acasa o noua sotie si fiul ei, Phil ii chinuie pana cand se gaseste expus posibilitatii de a iubi.


9. Ma Rainey's Black Bottom (2020) - IMDB 6.9

Drama, Muzical

Tensiunile cresc atunci cand cantareata de blues Ma Rainey si trupa ei se aduna la un studio de inregistrari din Chicago in periculoasa perioada a anilor 1920. Viola Davis si Chadwick Boseman (Black Panther) fac o echipa actoriceasca exceptionala. Un film care a castigat 2 premii Oscar.



8. To All the Boys I've Loved Before (2018) - IMDB 7.0

Comedie, Romantic, Drama


Scrisorile secrete de dragoste ale unei adolescente sunt expuse public si fac ravagii in viata ei amoroasa. Un film super simpatic cu o poveste frumoasa - un film usor de vizionat pe care vi-l recomandam cu drag!



7. Dolemite Is My Name (2019) - IMDB 7.2

Comedie, Biografie


Eddie Murphy il interpreteaza pe legenda reala Rudy Ray Moore, un pionier al comediei si rap-ului.


6. The Fundamentals of Caring (2016) - IMDB 7.3

Comedie, Drama


Un barbat care sufera o pierdere in familie se inscrie intr-o clasa despre ingrijire, ceea ce ii schimba perspectiva asupra vietii. Un super film pe care nu trebuie sa il ratati!


5. Mudbound (2017) - IMDB 7.4

Razboi, Drama


Doi barbati se intorc acasa din Al Doilea Razboi Mondial pentru a lucra pe o ferma in Mississippi, unde se lupta cu rasismul si se adapteaza la viata dupa razboi.



4. Guillermo del Toro's Pinocchio (2022) - IMDB 7.6

Animatie, Familie, Drama


Dorinta unui tata aduce un baiat din lemn la viata in Italia, oferindu-i astfel o sansa de a avea grija de copil. Un film exceptional, castigator al Oscarului pentru cel mai bun film de animatie!


3. Roma (2018) - IMDB 7.7

Drama


Castigator al 3 premii Oscar, filmul reda povestea unui an din viata unei familii din clasa de mijloc in Mexico City, la inceputul anilor 1970. Este un film extrem de premiat, castigand in total nu mai putin de 252 de premii din domeniul cinematografiei!


2. Beasts of No Nation (2015) - IMDB 7.7

Drama, Razboi


O drama bazata pe experientele lui Agu, un copil soldat care lupta in razboiul civil al unei tari africane fara nume. Un film excelent in care apare si Idris Elba!


1. The Irishman (2019) - IMDB 7.8

Crima, Drama


Nominalizat la nu mai putin de 10 premii Oscar! Asasinul Frank Sheeran se uita inapoi la secretele pe care le-a pastrat ca membru loial al familiei criminale Bufalino. Un film epopeic de 3 ore jumate care merita fiecare minut din atentia ta!


11.343 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page