top of page

Top 10 filme de vazut impreuna cu cei dragi de Paste!

Pastele este o ocazie speciala pentru a petrece timpul impreuna cu familia, iar ce poate fi mai distractiv decat o seara de film in familie? In timp ce copiii asteapta cu nerabdare sa descopere ouale de Paste ascunse in gradina, parintii se pregatesc pentru o masa delicioasa si un moment de liniste si relaxare in familie, alaturi de cei mici. Aceasta este o ocazie perfecta pentru a privi un film nou si interesant, care sa intregeasca atmosfera de sarbatoare si sa ofere un moment memorabil in familie.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune filme noi de vazut de Paste impreuna cu familia, am pregatit o lista cu cele mai bune 10 filme. De la comedii amuzante la aventuri palpitante, aceste filme sunt perfecte pentru a-i aduna pe cei dragi in jurul ecranului si a petrece timpul impreuna intr-un mod distractiv si relaxant. Fie ca sunteti in cautarea unui film pentru intreaga familie sau unul pentru a va delecta cu prietenii, aceasta lista va ofera o varietate de optiuni pentru a va asigura ca petreceti un Paste memorabil.


1. Soul (2020)


Un film animat de la Pixar care urmareste povestea unui profesor de muzica care ajunge intr-o lume mistica intre viata si moarte. Acest film este o aventura emotionanta si amuzanta, perfect pentru intreaga familie.


2. Godzilla vs Kong (2021)


Un film de actiune si aventura care aduce doua dintre cele mai mari personaje din istoria filmelor cu monstrii - Godzilla si Kong - intr-un conflict epic. Este o experienta de vizionare perfecta pentru fanii genului.


3. The Mitchells vs. the Machines (2021)


Un film de animatie care urmareste aventurile familiei Mitchell, care trebuie sa se uneasca pentru a salva lumea de la o invazie de roboti razvratiti. Este o comedie amuzanta si o aventura palpitanta.


4. Raya and the Last Dragon (2021)


Un alt film de animatie de la Disney care urmareste povestea unei tinere aventuriere care trebuie sa caute ultimul dragon pentru a salva lumea. Este o aventura plina de actiune si magie, perfecta pentru intreaga familie.


5. Tom and Jerry (2021)


Un film live-action/animatie care aduce celebrele personaje Tom si Jerry intr-un conflict in New York City. Este o comedie amuzanta si plina de actiune, care va va face sa radeti si va incanta intreaga familie.


6. Wonder Woman 1984 (2020)


Un film de super-eroi care aduce in prim plan personajul iconic Wonder Woman intr-o aventura plina de actiune, care se desfasoara in anii '80. Este o experienta de vizionare palpitanta, perfecta pentru fanii genului.


7. Onward (2020)


Un film de animatie care urmareste povestea a doi frati elfi care cauta sa-si petreaca ultimele 24 de ore cu tatal lor decedat, prin intermediul magiei. Este o comedie amuzanta si emotionanta, perfecta pentru intreaga familie.


8. Scoob! (2020)


Un film de animatie care aduce celebrele personaje din Scooby-Doo intr-o aventura plina de mistere si actiune. Este o comedie amuzanta si plina de surprize, care va incanta intreaga familie.


9. Luca (2021).


"Luca" este un film de animatie produs de Pixar, regizat de Enrico Casarosa. Povestea se desfasoara intr-un orasel pescaresc din Italia si urmareste aventurile a doi baieti de 13 ani, Luca (Jacob Tremblay) si Alberto (Jack Dylan Grazer), care descopera un mare secret: ei sunt de fapt monstri marini care isi pot lua forma umana cand sunt pe uscat. Cei doi se hotarasc sa participe la o cursa de biciclete care ii poate duce departe de casa, iar aventurile lor ii vor duce intr-o calatorie plina de pericole si descoperiri fascinante. Luca este un film emotionant si plin de farmec, care abordeaza subiecte importante precum acceptarea si explorarea de sine, prietenia si curajul de a urma propriile vise. Este un film perfect pentru a fi urmarit impreuna cu familia, atat pentru copii, cat si pentru adulti.


10. The One and Only Ivan (2020)


Un film de familie este un film de familie impresionant, care urmareste povestea emotionanta a unui gorila captiv. Regizat de Thea Sharrock, acest film este bazat pe cartea pentru copii cu acelasi nume, scrisa de Katherine Applegate. Ivan este o gorila captiva intr-un mall de ani de zile, interpretata magistral de Sam Rockwell. Impreuna cu prietenii sai, un elefant pe nume Stella (Angelina Jolie) si un catelus pe nume Bob (Danny DeVito), Ivan traieste o viata monotona si plictisitoare, intr-o cusca mica, departe de natura si de restul lumii.


452 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page