top of page

Top 3 filme de aventura, perfecte pentru o seara in familie, disponibile pe Disney Plus!

Filmele de aventura sunt o categorie importanta in cinematografie, care a fascinat publicul din intreaga lume de-a lungul timpului. Aceste filme sunt caracterizate de actiunea intensa, explorarea lumii si a culturilor diferite, dar si de personaje memorabile care lupta pentru a-si atinge obiectivele.

Filmele de aventura aduc o combinatie perfecta intre suspans, adrenalina, umor si emotie, creand o experienta cinematografica care te tine lipit de ecran de la inceput pana la sfarsit. Fie ca este vorba despre vanatoarea unui comorii pierdute, explorarea junglei sau salvarea lumii de la dezastru, filmele de aventura au puterea de a te transporta intr-o lume plina de pericole si aventura.


1. Togo (2019) - IMDB 7.9

Aventura, Drama, Biografic


Povestea lui Togo, cainele de sanie care a condus cursa de ser din 1925, in ciuda faptului ca era considerat prea mic si slab pentru a conduce o cursa atat de intensa.


2. Jungle Cruise (2021) - IMDB 6.6

Aventura, Actiune, Comedie


Inspirat de atractia populara din parcul tematic Disneyland, filmul urmareste povestea unei mici ambarcatiuni care calatoreste printr-o jungla plina de animale si reptile periculoase. Pe masura ce calatorii navigheaza pe rau, ei descopera ca exista si o forta supranaturala care bantuie in jurul lor. Filmul este o combinatie intre aventura, actiune si fantezie, si este potrivit pentru intreaga familie.


3. Prince of Persia: The Sands of Time (2021) - IMDB 6.6

Aventura, Actiune, SF


Un tanar print si o printesa fugari trebuie sa opreasca un raufacator care ameninta, fara sa stie, sa distruga lumea cu ajutorul unei cutite speciale ce poate inversa timpul prin nisipul magic din interior.


2.114 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page