top of page

Top 3 filme drama excelente din 2022, pe care le poti vedea pe HBO Max!

In era tehnologiei, sursa noastra pentru filme de calitate este mai accesibila ca oricand, iar HBO Max ofera o gama variata de titluri captivante. In acest articol, vom analiza cele mai remarcabile trei filme din 2022 disponibile pe HBO Max.






A Man Called Otto (2022) - IMDB 7.5

Comedie, Drama


Otto este un tip morocanos care a renuntat sa mai traiasca in adevaratul sens al cuvantului dupa pierderea sotiei sale si vrea sa-si puna capat zilelor. Cand o familie tanara se muta in apropiere, el o intalneste pe Marisol si de aici incepe o relatie de prietenie care ii va schimba cu siguranta lumea si felul in care o percepe.




Leila's Brother (2022) - IMDB 7.9

Drama


La 40 de ani, Leila si-a dedicat intreaga viata ingrijirii parintilor si a celor patru frati ai sai. Familia se cearta constant si pare coplesita de datorii, prinsa intr-o tara afectata de o criza economică grava si inflatii incredibile ca rezultat al sanctiunilor economice impuse de SUA asupra tarii. In timp ce fratii ei se straduiesc sa supravietuiasca de la luna la luna, Leila elaborează un plan: sa inceapa o afacere de familie care i-ar salva de la saracie.






Triangle of Sadness (2022) - IMDB 7.3

Comedie, Drama


Film nominalizat la Oscar in 2023! Carl si Yaya, un cuplu de influenceri, sunt invitati pe o nava de croaziera de lux alaturi de un grup de oameni bogati. Situația ia o intorsatura neasteptata atunci cand o furtuna terifianta loveste nava. Dar filmul este mult mai mult de atat. Atinge subiecte sensibile din relatiile cuplurilor, egalitatea dintre oameni dar si umanitatea sau disperarea in anumite situatii limita.





2.499 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page