top of page

Top 3 filme pentru o seara de weekend perfecta in familie! Bonus: vezi aici unde le poti vedea!

Familia reprezinta totul pentru multi dintre noi, iar petrecerea timpului cu cei dragi este intotdeauna o prioritate importanta. Atunci cand vine vorba de a petrece o seara de weekend in familie, vizionarea unui film este o optiune perfecta. Dar cum alegi filmul potrivit pentru a fi vizionat cu intreaga familie?

Mai jos regasiti o lista de 3 filme, care sunt ideale pentru o seara de weekend in familie. Acestea sunt filme care sunt sigure pentru toate varstele si care ofera distractie si povesti captivante pentru toata lumea. Asadar, asigura-te ca ai popcornul pregatit si ca esti confortabil pentru ca urmeaza o seara de divertisment in familie.


The Incredibles (2004) - Disney Plus


The Incredibles este un film de animatie creat de Pixar si regizat de Brad Bird. Povestea urmareste aventurile unei familii de supereroi care trebuie sa-si foloseasca puterile pentru a-salva lumea. Cu un mix perfect de umor si actiune, "The Incredibles" este un film perfect pentru toata familia.


Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) - Netflix


Welcome to the Jungle este o continuare a filmului clasic "Jumanji" din 1995 si este regizat de Jake Kasdan. Filmul urmareste aventurile a patru adolescenti care se trezesc prinsi intr-un joc video vechi si trebuie sa-si foloseasca abilitatile pentru a-si salva vietile. Cu un cast excelent si multa actiune, "Jumanji: Welcome to the Jungle" este un film perfect pentru toata familia.


Mary Poppins Returns (2018) - Disney Plus


Un film muzical de familie regizat de Rob Marshall si un sequel al clasicului "Mary Poppins" din 1964. Filmul urmareste povestea lui Michael si Jane Banks, care acum sunt adulti si se confrunta cu probleme financiare, iar Mary Poppins revine pentru a-i ajuta. Cu un cast remarcabil si muzica originala, "Mary Poppins Returns" este un film perfect pentru toata familia.


2.006 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page