top of page

Top 4 cele mai asteptate filme ce vor aparea in Noiembrie 2023!

Noiembrie 2023 se anunta a fi o luna extrem de buna in ceea ce priveste lansarea filmelor noi, mai ales daca ne raportam strict la acest top scurt pe care l-am pregatit special pentru voi. Haideti sa-l descoperim impreuna.


Napoleon (22 Noiembrie)


Joaquin Phoenix se reuneste cu regizorul Ridley Scott in aceasta drama istorica despre celebrul general francez devenit imparat. Filmul va fi o cronica a ascensiunii la putere a lui Napoleon, spusa prin prisma relatiei sale volatile cu sotia sa, Josephine (Vanessa Kirby). Filmul are, de asemenea, cateva secvente mari de lupta, pe care Scott ar trebui sa le poata gestiona cu mult fler.


The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (17 Noiembrie)


Veteranul francizei, Francis Lawrence revine pentru a regiza aceasta continuare atat de asteptata a acestui film, bazat pe romanul cu acelasi nume al lui Suzanne Collins. Povestea urmareste in primul rand un tanar Coriolanus Snow si implicarea sa in Jocurile Foamei ca mentor care schimba jocul cu ani inainte de evenimentele din seria originala.


The Marvels (10 Noiembrie)


Continuarea filmului "Captain Marvel" care noua personal ne-a placut, desi nu a fost un film extraordinar. Cu siguranta ne vom uita si la acesta, mai ales ca se anunta debutul a mai multor nume noi pe marele ecran, pe langa deja celebrii Brie Larson si Samuel L Jackson.


The Killer (10 Noiembrie)


Nu stim prea multe despre acest film, cu exceptia faptului ca este un thriller neo-noir bazat pe o serie de romane grafice franceze si ii va avea in rolurile principale pe Michael Fassbender si Tilda Swinton, printre altii. Ah, si este regizat de genialul David Fincher.


3.013 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page