top of page

Top 5 cele mai bune filme cu Jennifer Lawrence!

Fiind cea mai bine platita actrita din lume in 2015 si 2016, iar filmele ei incasand peste 5,5 miliarde de dolari in intreaga lume, Jennifer Lawrence este adesea citata drept cea mai de succes actrita a generatiei ei. Castigatoare a unui premiu Oscar, Jennifer Shrader Lawrence s-a nascut pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, din Karen (Koch), si Gary Lawrence.

Este una dintre cele mai bune actrite ale generatiei actuale - dar care este cel mai bun film cu Jennifer Lawrence? Hai sa vedem topul de 3 filme.



Silver Linings Playbook (2012) - IMDB 7.7

Drama, Comedie, Romantic


Este filmul care i-a adus Oscarul lui Jennifer Lawrence. Dupa o perioada petrecuta intr-o institutie de psihiatrie, fostul profesor Pat Solitano se muta inapoi la parintii sai si incearca sa se impace cu fosta lui sotie. Lucrurile devin mai dificile cand Pat o intalneste pe Tiffany, o fata misterioasa cu probleme proprii. Un film in care Jennifer Lawrence joaca alaturi de Bradley Cooper.


The Hunger Games (2012) - IMDB 7.2

Actiune, Aventura, SF


"Let the Hunger Games begin!"


Film castigator al unui premiu BAFTA! Katniss Everdeen ia in mod voluntar locul surorii ei mai mici in Jocurile Foamei: o competitie televizata in care doi adolescenti din fiecare dintre cele douasprezece districte din Panem sunt alesi la intamplare pentru a lupta pana la moarte. Un film cu un succes colosal si cu 3 alte continuari foarte bune (aici, aici si aici) pe care trebuie sa le vezi. Filmul care a adus-o pe Jennifer Lawrence in topul actorilor de la Hollywood.


American Hustle (2013) - IMDB 7.2

Crima, Drama


Film nominalizat la 10 premii Oscar! Un escroc, Irving Rosenfeld, impreuna cu partenerul sau seducator Sydney Prosser, sunt fortati sa lucreze pentru un agent FBI, Richie DiMaso, care ii impinge intr-o lume intunecata a brokerilor din Jersey si a mafiei.


Winter's Bone (2010) - IMDB 7.1

Drama, Mister


O fata din Muntele Ozark patrunde pe terenuri periculoase, in timp ce isi vaneaza tatal traficant de droguri, incercand sa-si protejeze propria familie. Film nominalizat la 4 premii Oscar!


Passengers (2019) - IMDB 7.0

Drama, Sci-Fi


Un film foarte bun, nominalizat la 2 premii Oscar, in care joaca doi actori excelenti: Jennifer Lawrence si Chris Pratt. O defectiune a unei capsule de dormit a unei nave spatiale care calatoreste catre o planeta indepartata trezeste un pasager cu 90 de ani mai devreme.




7.446 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Film sau Serial?

bottom of page