top of page

Cine este Tom Hardy? Top 14 cele mai bune filme cu actorul Tom Hardy!

Tom Hardy, născut pe 15 septembrie 1977 în Londra, este cunoscut nu doar pentru talentul său remarcabil, ci și pentru viața sa personală discretă. Educația lui Hardy a fost una care a contribuit la modelarea carierei sale. După absolvirea școlii de actorie Drama Centre London, a început să-și construiască reputația pe scena teatrală și apoi în film și televiziune.

În timp ce Hardy a câștigat admiratori din întreaga lume pentru performanțele sale memorabile în filme precum "Inception", "The Dark Knight Rises" și "Mad Max: Fury Road", viața sa personală a rămas, în mare parte, departe de lumina reflectoarelor. Este căsătorit și are copii, iar implicarea sa în acțiuni caritabile și activismul său, mai ales în ceea ce privește conservarea mediului și sprijinirea persoanelor afectate de dependența de droguri, este o parte importantă a identității sale.



Hardy preferă să-și păstreze viața personală în privat, concentrându-se pe cariera sa și pe pasiunile sale cu o modestie caracteristică. Este un tată dedicat și un partener devotat, iar valorile sale personale și profesionale sunt oglindite în munca sa, în care caută mereu autenticitate și profunzime.

Haideti sa descoperim impreuna cele mai bune productii cu Tom Hardy!


Inception (2010) - IMDB 8.8

Actiune, Aventura, SF


Un hoț care fură secrete corporative folosind tehnologia de partajare a viselor primește sarcina inversă de a implanta o idee în mintea unui CEO, dar trecutul său tragic ar putea condamna proiectul și echipa sa la dezastru.

The Dark Knight Rises (2012) - IMDB 8.4 

Actiune, Drama


La opt ani dupa domnia lui Joker, Batman, impreuna cu enigmatica Selina Kyle, este fortat sa revina din exil si sa salveze Gotham City de brutalul terorist de gherila Bane.


Mad Max: Fury Road (2015) - IMDB 8.1 

Actiune, Aventura, SF


Intr-un desert pustiu post-apocaliptic, o femeie se razvrateste impotriva unui conducator tiranic in cautarea patriei sale cu ajutorul unui grup de prizoniere, a unui psihopat si a unui vagabond pe nume Max. Remake excelent al filmului din 1979.


Locke (2013) - IMDB 7.1 

Drama


Ivan Locke, un om de familie dedicat si manager la o firma de constructii de succes, primeste un telefon in mijlocul celei mai mari provocari a carierei sale, care pune in miscare o serie de evenimente care ii ameninta existenta.


Warrior (2011) - IMDB 8.2 

Actiune, Drama, Sport


Doi frati. Doua destine care intra in coliziune. Fiul cel mic al unui fost boxer alcoolic se intoarce acasa, unde este antrenat de tatal sau pentru un turneu mixt de arte martiale. Joel Edgerton face un rol de asemenea exceptional, alaturi de fabulosul Tom Hardy.


Dunkirk (2017) - IMDB 7.8

Drama, Actiune, Istoric


Soldatii aliati din Belgia, imperiul Britanic si Franta sunt inconjurati de armata germana si evacuati in timpul unei batalii aprige din cel de-al Doilea Război Mondial, in acest film care a castigat nu mai putin de 3 premii Oscar! Regizat de Christopher Nolan.


Black Hawk Down (2001) - IMDB 7.7

Razboi, Actiune


Filmul spune povestea a 160 de soldati de elita americani care au aterizat in Mogadishu in octombrie 1993 pentru a captura doi locotenenti de top ai unui renegat, dar s-au trezit intr-o lupta disperata pentru supravietuire cu o forta mare de somalezi puternic inarmati.


The Bikeriders (2023) - IMDB 7.6

Crima, Drama


Filmul urmareste ascensiunea unui club de motociclisti din Midwest prin vietile membrilor sai. Cu Tom Hardy in rol principal.


Lawless (2012) - IMDB 7.2 

Biografic, Crima, Drama


Filmul spune povestea a trei frati care fac contrabanda cu alcool in statul american Virginia si care sunt presati si amenintati de catre noul serif si de alte autoritati care cauta o marire a profiturilor lor din aceasta activitate ilegala. Un film exceptional cu Tom Hardy, Shia LaBeouf si Guy Pierce!


The Drop (2014) - IMDB 7.0 

Crima, Drama, Thriller


Tom Hardy si James Gandolfini in acelasi film! Bob Saginowski (Tom), barman, se afla in mijlocul unui jaf care a mers prost si este implicat intr-o investigatie a politiei care sapa adanc in trecutul prietenilor, familiei si a inamicilor lui care lucreaza impreuna pentru a-si castiga existenta.


Tinker Tailor Soldier Spy (2011) - IMDB 7.0 

Drama, Mister, Thriller


In zilele sumbre ale Razboiului Rece, veteranul de spionaj George Smiley iese fortat din pensionare pentru a descoperi un agent sovietic in cadrul MI6. Un film exceptional cu o pleiada de actori fenomenali.


Bronson (2008) - IMDB 7.0 

Actiune, Crima, Drama


Un film atipic, un film cu "dubla personalitate". Un film care spune povestea unui tanar care a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru ca a jefuit un oficiu postal si care ajunge sa petreaca trei decenii in izolare. In acest timp, propria sa personalitate este inlocuita de alter-ego-ul sau, Charles Bronson.


Legend (2015) - IMDB 6.9

Crima, Drama, Biografie


Gemenii identici gangsteri Ronald și Reginald Kray terorizează Londra în anii 1960. Pfuu, ce rol face aici Tom. Am vazut acest film de cel putin 4-5 ori. Excelent.


Child 44 (2015) - IMDB 6.9

Crima, Drama, Istoric


Un membru discreditat al poliției militare ruse investighează o serie de crime ale copiilor în timpul erei Staliniste din Uniunea Sovietică.


Comments


Film sau Serial?

bottom of page