top of page

Top 5 cele mai bune filme de aventura aparute in 2022, disponibile pe Netflix!

In acest articol vom explora lumea filmelor de aventura prin intermediul unei selectii atent alese de cinci productii aparute in 2022, disponibile pe Netflix. Aceste filme ofera o varietate de povesti captivante si scene pline de suspans, perfecte pentru cei care cauta o evadare cinematografica. Sa incepem.

The Lost City (2022) - IMDB 6.1

Aventura, Comedie, Actiune


O aventura prin jungla cu Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt si Daniel Radclife - nu suna rau, asa-i? Ei bine, asta promite filmul "The Lost City": multe faze funny, actiune si multa aventura. Filmul spune povestea unei scriitoare de romane de dragoste care este plecata in turneu cu fotomodelul cartii ei si care este prinsa intr-o tentativa de rapire undeva prin...jungla!
Last Looks (2021) - IMDB 5.8

Aventura, Comedie, Mister


Nu va luati dupa nota IMDB, este un film bun si relaxant, cu super actori! Un fost politist dezonorat isi cauta alinarea mutandu-se in padure, dar viata sa linistita ia sfarsit atunci cand un detectiv particular il recruteaza pentru a investiga un omor.

The Adam Project (2021) - IMDB 6.7

Aventura, Actiune, SF


Dupa ce a aterizat accidental in 2022, pilotul calator in timp Adam Reed, face echipa cu eul sau de 12 ani pentru o misiune de salvare a viitorului. Un film dragut, perfect pentru o seara linistita de duminica.
Day Shift (2022) - IMDB 6.1

Aventura, Actiune, Comedie


Bud (Jamie Foxx) este un tata muncitor care vrea doar sa ofere o viata mai buna fiicei sale de 10 ani. Munca lui banala de curatare a piscinelor caselor din Valea San Fernando este o acoperire pentru adevarata lui sursa de venit: vanarea si uciderea vampirilor si mortilor vii.


Against the Ice (2022) - IMDB 6.5

Aventura, Drama


In 1909, doi exploratori lupta pentru supravietuire dupa ce sunt lasati in urma in timpul unei expeditii daneze in Groenlanda acoperita de gheata.


8.623 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page