top of page

Top 5 cele mai bune filme de groaza (horror) aparute in 2023! Care este preferatul tau? (filme 2023)

In acest articol, vom explora top 5 filme horror lansate in 2023, analizand atmosfera infricosatoare pe care o creeaza si povestile tulburatoare pe care le dezvaluie. La final, va lansam o intrebare: Care dintre aceste filme v-a bantuit cu adevarat si s-a impus ca preferatul vostru? Hai sa incepem.


Scream VI (2023) - IMDB 6.5

Horror, Mister, Thriller


In acest nou film Scream, supravietuitorii crimelor Ghostface lasa orasul Woodsboro in urma si incep un nou capitol in New York City. Sau cel putin asa cred ei. Cu Jenna Ortega (Wednesday) in rol principal.
Evil Dead Rise (2023) - IMDB 6.5

Horror, Mister, Thriller


O poveste terifianta si intortocheata despre doua surori instrainate a caror reunire este intrerupta brusc de niste entitati demonice, fortandu-le sa intre intr-o lupta pentru supravietuire.
A Haunting in Venice (2023) - IMDB 6.6

Horror, Crima, Drama


In Venetia de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Poirot, acum pensionat si care traieste in propriul sau exil, participa fara voia lui la o intalnire. Dar atunci cand unul dintre oaspeti este ucis, depinde de fostul detectiv sa descopere din nou criminalul.
Beau is Afraid (2023) - IMDB 6.8

Horror, Comedie, Drama


In urma mortii subite a mamei sale, un barbat cu maniere blande, dar plin de anxietate se confrunta cu cele mai intunecate temeri ale sale in timp ce se imbarca intr-o aventura epica, inapoi spre casa. Cu Joaquin Phoenix.

Saw X (2023) - IMDB 6.7

Horror, Mister, Thriller


Afland despre existenta unui leac minune care se presupune ca i-ar vindeca cancerul, John Kramer se indreapta spre Mexic pentru a trece printr-un tratament experimental, doar pentru a afla ca a fost prada unei inselatorii. Acum, escrocii devin prada noului joc al lui Jigsaw.
2.721 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page