top of page

Top 5 cele mai bune filme SF din 2023! Tu cate ai vazut? (filme 2023)

In acest articol vom descoperi impreuna top 5 cele mai bune filme SF aparute in 2023. Din punct de vedere al acestui gen cinematografic, acest an nu a fost chiar cel mai bun, insa mai jos regasiti o selectie de filme bune pe care nu trebuie sa le ratati. Hai sa incepem!

No One Will Save You (2023) - IMDB 6.3

SF, Horror, Thriller


O persoana exilata, plina de anxietate, trebuie sa se lupte cu un extraterestru care si-a gasit drumul in casa ei. Un film excelent cu Kaitlyn Dever in rol principal, nu va luati dupa nota IMDB.

Indiana Jones and The Dial of Destiny (2023) - IMDB 6.6

SF, Hoxrror, Thriller


"Al catelea film Indiana Jones?" ar zice carcotasii. Ei, uite ca mai merge unul - si chiar bun! Povestea oficiala: Arheologul Indiana Jones lupta impotriva timpului pentru a recupera un artefact legendar care poate schimba cursul istoriei.
The Creator (2023) - IMDB 6.9

SF, Actiune, Aventura


Pe fundalul unui razboi intre oameni si roboti cu inteligenta artificiala, un fost soldat gaseste o arma secreta, un robot sub forma unui copil mic.


The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) - IMDB 7.2

SF, Aventura, Drama


Un debut fulminat la cinema si recenzii dintre cele mai pozitive din partea criticilor de film! Povestea oficiala: Coriolanus Snow devine mentorul si dezvolta sentimente pentru tributul feminin din Districtul 12 in timpul celui de-a zecea editie a Jocurilor Foamei.
Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) - IMDB 7.9

SF, Comedie, Aventura


Inca zguduit de pierderea Gamorei, Peter Quill isi aduna echipa pentru a apara universul si pe unul dintre ai lor - o misiune care ar putea insemna sfarsitul Gardienilor daca nu au succes.

10.910 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page