top of page

Top 5 filme exceptionale din 2023 care ne-au placut foarte mult si pe care trebuie sa le vezi acum!

Anul 2023 a fost cu adevarat un an deosebit pentru industria cinematografica, marcand lansarea unor filme remarcabile care au captivat publicul si au ridicat stacheta calitatii cinematografiei. In mijlocul diversitatii de productii, am avut privilegiul de a descoperi 5 filme exceptionale care ne-au fermecat si ne-au captivat in mod special.

Aceste opere cinematografice remarcabile au adus cu ele povestiri captivante, interpretari actoricesti memorabile si o regie impecabila. Haideti sa le descoperim impreuna!


5. Are You There God? It's Me, Margaret (IMDB 7.4)

Comedie, Drama, Familie


Atunci cand familia ei se muta de la oras in suburbie, Margaret, in varsta de 11 ani navigheaza printre noi prieteni, sentimente noi si inceputul adolescentei.


4. Killers of The Flower Moon (IMDB 8.1)

Crima, Drama


Atunci cand petrolul este descoperit in Oklahoma in anii 1920 sub terenurile Natiunii Osage, oamenii Osage sunt ucisi unul cate unul - pana cand FBI intervine pentru a dezlega misterul. Sanse mari ca acest film sa fie nominalizat la Oscar.


3. Past Lives (IMDB 8.0)

Romantic, Drama


Nora si Hae Sung, doi prieteni din copilarie, sunt despartiti cand familia Norai emigreaza din Coreea de Sud. Douazeci de ani mai tarziu, se reunesc pentru o saptamana destinata sa le puna fata in fata cu ideile despre dragoste si destin.2. John Wick: Chapter 4 (IMDB 7.7)

Actiune, Thriller


John Wick descopera o cale de a infrunta inamicul, High Table. Insa inainte de a-si castiga libertatea, Wick trebuie sa se confrunte cu un nou dusman care are aliante puternice la nivel mondial si forte care transforma vechii prieteni in dusmani.


1. Oppenheimer (IMDB 8.5)

Biografie, Istoric


Filmul spune povestea omului de stiinta american J. Robert Oppenheimer si descrie rolul sau in dezvoltarea bombei atomice. Cillian Murphy a demonstrat inca o data ca este un actor exceptional.

12.481 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page