top of page

Top 5 filme psihologice disponibile acum pe Netflix pe care nu trebuie sa le ratezi!

Filmele psihologice sunt acele filme care se concentreaza pe explorarea psihologiei personajelor si a motivatiilor actiunilor lor, in loc sa se concentreze doar pe actiunea propriu-zisa si pe evenimentele petrecute. Aceste filme pot aborda o gama larga de subiecte, cum ar fi tulburarile mintale, traumele psihologice, relatiile interpersonale, dezvoltarea personala si multe altele. De obicei, aceste filme au un ritm mai lent si mai mult dialog, permitand personajelor sa-si dezvaluie treptat complexitatile lor interne. Mai jos un super top de 5 filme disponibile acum pe Netflix!The Girl On The Train (2016) - IMDB 6.5

Crima, Mister


O femeie divortata se implica intr-o ancheta privind persoane disparute, care ii provoca o unda de soc pentru tot restul vietii. Am vazut si revazut acest film de multe ori, intelegandu-l putin cate putin cu fiecare vizionare. Nominalizat la 1 premiu BAFTA.


Limitless (2016) - IMDB 7.4

SF, Thriller


O pastila misterioasa care ii permite utilizatorului sa acceseze 100% din abilitatile creierului sau transforma un scriitor care nu are succes intr-un mogul financiar, dar il pune si intr-o lume noua, plina de pericole. Cu Bradley Cooper si Robert DeNiro.


Fractured (2019) - IMDB 6.4

Thriller


Un cuplu se opreste la o benzinarie, unde fetita lor de 6 ani cade intr-un accident ciudat. Se grabesc la un spital. Ceva dubios se intampla acolo. Sotia si fiica dispar. Totul ia o intorsatura cel putin sinistra.


Anon (2018) - IMDB 6.1

Crima, Mister, SF


Intr-o lume fara anonimat sau crima, un detectiv intalneste o femeie care le ameninta securitatea. Clive Owen face un rol excelent (cum ne-a obisnuit de altfel) in acest film plin de suspans.


Zodiac (2007) - IMDB 7.7

Crima, Mister


Filmul este bazat pe intamplari adevarate. Un film care te va tine cu sufletul la gura - cu Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. si Mark Ruffalo. Intre 1968 si 1983, un artist de benzi desenate din San Francisco se transforma intr-un detectiv amator obsedat de a-l gasi pe Zodiac Killer, o persoana neidentificata care terorizeaza nordul Californiei cu o simfonie de ucideri.


29.948 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page