top of page

Top 7 cele mai bune filme care au aparut in 2023 pana acum! (Aprilie 2023)

2023 se anunta a fi un an grozav pentru filme, mai ales ca avem deja destul de multe titluri bune aparute pana la momentul scrierii acestui articol. Astfel, mai jos am selectat un top de cele mai bune filme aparute in 2023 pana acum. Sa incepem.


7. M3gan - IMDB 6.4

Horror, SF


Un inginer de robotica de la o companie de jucarii construieste o papusa reala care incepe sa capete o viata proprie.


6. Infinity Pool - IMDB 6.1

Horror, Mister, SF


James si Em Foster se bucura de o vacanta la plaja all-inclusive pe insula La Tolqa, cand un accident fatal dezvaluie subcultura perversa a statiunii de turism, violenta nesabuita si orori supranaturale. Cu Alexander Skarsgard si Mia Goth.


5. Ant-Man And The Wasp: Quantumania - IMDB 6.4

Actiune, Aventura, Comedie


Scott Lang si Hope Van Dyne, alaturi de Hank Pym si Janet Van Dyne, exploreaza taramul cuantic, unde interactioneaza cu creaturi ciudate si se lanseaza intr-o aventura care depaseste limitele a ceea ce credeau ca este posibil.


4. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves - IMDB 7.6

Aventura, Actiune, Fantezie


Un hot fermecator si o banda de aventurieri se angajeaza intr-o cautare epica pentru a recupera o relicva pierduta, dar lucrurile merg periculos de rau atunci cand se infrunta cu cei mai nepotriviti oameni.


3. Scream VI - IMDB 7.1

Horror, Mister, Thriller


In acest nou film Scream, supravietuitorii crimelor Ghostface lasa orasul Woodsboro in urma si incep un nou capitol in New York City. Sau cel putin asa cred ei. Cu Jenna Ortega (Wednesday) in rol principal.


2. 65 (17 Martie 2023)


Aventura, Drama, SF


Un astronaut aterizeaza fortat pe o planeta misterioasa doar pentru a descoperi ca nu este singur. Cu Adam Driver in rol principal!


1. John Wick: Chapter 4 - IMDB 8.3

Actiune, Crima, Thriller


Unul dintre cele mai asteptate filme din acest an. John Wick (Keanu Reeves) descopera calea spre a invinge inamicul (High Table). Dar inainte de a-si putea castiga libertatea, Wick trebuie sa se confrunte cu un nou inamic cu aliante puternice pe tot globul si forte care transforma vechii prieteni in inamici.


61.048 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page