top of page

Top 7 filme la TV pe care nu trebuie sa le ratezi in acest weekend! (17-19 Martie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 5 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri: Changeling (2008) - IMDB 7.8

20:00, Diva


Drama, Mister


Film nominalizat la 3 premii Oscar! Mama indurerata Christine Collins se opune autoritatilor, atunci cand incearca sa-i inlocuiasca copilul disparut cu un impostor.


Vineri: 21 (2008) - IMDB 6.8

20:30, Pro Cinema


Crima, Thriller


Inspirat din fapte reale, filmul "21" spune povestea a sase studenti MIT care au devenit experti in numararea ilegala a cartilor la jocul Black Jack si, ulterior, au castigat milioane de dolari in cazinourile din Las Vegas.


Vineri: Saw (2004) - IMDB 7.6

22:00, TV 1000


Horror, Thriller, Psihologic


Doi straini se trezesc intr-o camera fara sa-si aminteasca cum au ajuns acolo si descopera curand ca sunt pioni intr-un joc mortal comis de un criminal in serie notoriu. Filmul care a inceput o serie definitorie pentru cinematografie la nivel mondial.


Sambata: The revenant (2015) - IMDB 8.0

20:00, FILMCAFE


Actiune, Aventura, Drama


Un explorator aflat intr-o expeditie de comert cu blanuri in anii 1820 lupta pentru supravietuire dupa ce a fost mutilat de un urs si lasat sa moara de membrii propriei sale echipe de vanatoare. Filmul pentru care DiCaprio a castigat un premiu Oscar.


Sambata: Hunter Killer (2018) - IMDB 6.6

22:00, Pro Tv


Actiune, Thriller


Un capitan de submarin american face echipa cu formatine Navy Seals pentru a-l salva pe presedintele rus, care a fost rapit de un general necinstit. Un film cu Gerard Butler si Gary Oldman in rolurile principale.


Duminica: Tenet (2020) - IMDB 7.3

20:00, Film Now


Actiune, Thriller, SF


Inarmat cu un singur cuvant (Tenet) si luptand pentru supravietuirea intregii lumi, un Protagonist calatoreste printr-o lume terifianta a spionajului international intr-o misiune care va avea loc intr-o dimensiune a paranormalului. Filmul este castigator al unui premiu Oscar!


Duminica: The Good Shepherd (2006) - IMDB 6.7

20:50, AXN


Drama, Thriller, Istoric


Regizat de Robert De Niro filmul descrie istoria timpurie si tumultoasa a Agentiei Centrale de Informatii, care este privita prin prisma vietii unui om. Un film nominalizat la Oscar cu Matt Damon, Angelina Jolie si Robert De Niro in rolurile principale.


Citeste si:

2.807 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page