top of page

3 Super filme de vazut in acest weekend pe Netflix si HBO Max!

In sfarsit weekend, ceea ce inseamna ca avem aproximativ 3 zile de urmarit filmele si serialele noastre preferate! Am ales mai jos 3 filme super bune (si noi), disponibile pe Netflix pentru 3 nopti de weekend. Haideti sa le descoperim impreuna.Narvik (2022) - IMDB 6.6

Razboi, Drama, Istoric


Netflix


Aprilie 1940. Ochii lumii sunt atintiti asupra Narvik, un orasel din nordul Norvegiei, sursa de minereu de fier necesar masinilor de razboi ale lui Hiter. Dupa doua luni de razboi aprig de iarna, Hitler primeste prima sa infrangere.


Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) - IMDB 7.2

Comedie, Crima, Drama


Netflix


Pe scurt: in prima parte este vorba despre un caz de crima (va recomandam acest film cu tot dragul, este ceva diferit). In cea de-a doua iteratie, renumitul detectiv Benoit Blanc calatoreste in Grecia pentru ultimul sau caz. Daniel Craig (exceptional), Edward Norton si Kate Hudson joaca in acest film ce reprezinta mixul perfect de comedie si mister.


Old (2021) - IMDB 5.8

Drama, Mister, Horror


HBO Max


Aparut pe 7 Martie 2023 pe Netflix, filmul are un scenariu excelent. O familie aflata in vacanta descopera ca plaja retrasa, unde se relaxeaza pentru cateva ore, ii face cumva sa imbatraneasca rapid, reducandu-le durata vietii la o singura zi. Nu va luati dupa nota IMDB, va recomandam cu drag acest film bun.

Citeste si:


26.046 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page