top of page

Top 8 cele mai bune filme cu Jason Statham pe care trebuie sa le vezi acum!

Jason Statham, nascut pe 26 iulie 1967 in Shirebrook, Derbyshire, Anglia, este un actor si artist de arte martiale cunoscut pentru prezenta sa carismatica si abilitatile sale impresionante in filmele de actiune. Originar dintr-o familie modesta, Statham a inceput ca saritor in bazin si a ajuns la nivel national in aceasta competitie inainte de a se retrage la 23 de ani.Cu un trecut in vanzari si o scurta perioada ca model, Statham a intrat in lumea filmului in 1998 cu o aparitie in "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", regizat de Guy Ritchie. De atunci, si-a conturat o cariera remarcabila, devenind un nume recunoscut in industria cinematografica pentru rolurile sale in filmele de actiune.


Cu un stil distinct si abordare autentica in interpretare, Statham a devenit unul dintre cei mai apreciati actori de actiune ai generatiei sale. Printre filmele sale celebre se numara seria "The Transporter", "Crank", "The Expendables", si contributiile sale la seria "Fast and Furious". Este apreciat pentru cascadoriile sale impresionante, adesea realizate fara duble, si pentru capacitatea sa de a aduce credibilitate personajelor sale in scenele de actiune intensa.1. Snatch (2000) - IMDB 8.2

Comedie, Crima


Promotori de box fara scrupule, case de pariuri violente, un gangster rus, talhari amatori incompetenti si bijutieri evrei lupta pentru a gasi un diamant nepretuit furat. Un film cu Jason Statham si Brad Pitt in rolurile principale.


2. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - IMDB 8.2

Actiune, Comedie


Eddy isi convinge trei dintre prietenii sai sa stranga bani pentru un joc de poker impotriva unui puternic mafiot local, Hatchet Harry. Eddy pierde, dupa care Harry ii ofera o saptamana pentru a plati inapoi 500.000 de lire sterline. Un film castigator al premiului BAFTA, cu Jason Statham si Jason Flemyng in rol principal.


3. The Italian Job (2003) - IMDB 7.0

Actiune, Crima, Thriller


Dupa ce au fost tradati si lasati sa moara in Italia, Charlie Croker si echipa sa planuiesc un furt elaborat de aur impotriva fostului lor aliat. Un film plin de actiune de curse cu masini, cu Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron si Jason Statham in roluri principale.


4. Fast & Furious 6 (2013) - IMDB 7.0


Dominic Toretto si echipa lui sunt recrutati de agentul Hobbs pentru a-l ajuta sa prinda un grup de infractori internationali care sunt foarte periculosi si se afla in Londra.


5. Wrath of Man - IMDB 7.1

Actiune, Thriller


Jason Statham este protagonistul acestui film regizat de Guy Ritchie. Statham joaca rolul unui agent de securitate misterios care investigheaza un jaf spectaculos. Un film de super actiune pe care nu trebuie sa-l ratati.


BONUS: The Transporter (2002) - IMDB 6.8

Actiune, Crima, Thriller


Frank Martin este un sofer de masini specializat in livrarea de bunuri cel putin periculoase. Insa, atunci cand o livrare neasteptata ii pune viata in pericol, el trebuie sa lupte pentru a-si salva propria piele. Unul dintre cele mai cunoscute filme cu Jason Statham.Citeste si:3.239 afișări0 comentarii

Opmerkingen


Film sau Serial?

bottom of page