top of page

Top filme 2023: Top 5 filme de familie, perfecte de vazut cu cei dragi, aparute in 2023!

In tumultul vietii de zi cu zi, exista putine lucruri la fel de pretioase ca timpul petrecut cu cei dragi, iar cinematografia se dovedeste deseori a fi o punte magica catre aventuri pline de emotie si bucurie pentru intreaga familie. Anul 2023 aduce cu el o colectie remarcabila de filme potrivite pentru toate varstele - haideti sa descoperim impreuna 5 astfel de super filme!




Dog Gone (2023) - IMDB 6.1

Biografie, Drama


Bazat pe o poveste reala despre un tata si fiu care isi refac relatia destramata, in timpul unei drumetii fortate pentru a-si gasi cainele pierdut.




Guardians of the Galaxy Vol. 3 - IMDB 7.9

Actiune, Aventura, Comedie


Inca zguduit de pierderea Gamorei, Peter Quill isi aduna echipa pentru a apara universul si pe unul dintre ai lor - o misiune care ar putea insemna sfarsitul Gardienilor daca nu au succes.





Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves - IMDB 7.3

Aventura, Actiune, Fantezie


Un hot fermecator si o banda de aventurieri se angajeaza intr-o cautare epica pentru a recupera o relicva pierduta, dar lucrurile merg periculos de rau atunci cand se infrunta cu cei mai nepotriviti oameni.




Indiana Jones and The Dial of Destiny (2023) - IMDB 6.6

Actiune, Aventura, SF


"Al catelea film Indiana Jones?" ar zice carcotasii. Ei, uite ca mai merge unul - si chiar bun! Povestea oficiala: Arheologul Indiana Jones lupta impotriva timpului pentru a recupera un artefact legendar care poate schimba cursul istoriei.





You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (2023) - IMDB 6.0

Comedie


Stacy si Lydia sunt cele mai bune prietene care au visat intotdeauna sa aiba Bar Mitzvah-uri epice (ceremonie religioasa evreiasca care atesta trecerea spre maturitate). Cu toate acestea, lucrurile incep sa ia o intorsatura comica atunci cand un baiat popular si dramele din clasa a saptea le ameninta prietenia.



filme bune, filme bune 2023, filme 2023, cele mai bune filme 2023, top filme 2023, filme noi 2023, cele mai bune filme 2023, ce filme vedem, ce film vedem

12.755 afișări0 comentarii

留言


Film sau Serial?

bottom of page