top of page

Top filme 2023: Top 5 filme de razboi super bune aparute in 2023! Tu le-ai vazut?

Anul 2023 marcheaza o incursiune cinematografică profunda in teatrele de razboi, aducand la lumina productii cinematografice de exceptie ce exploreaza diverse aspecte ale conflictelor globale. Haideti sa descoperim impreuna top 5 cele mai bune filme de razboi aparute in 2023!
The Covenant (2023) - IMDB 7.5

Actiune, Drama, Thriller


Filmul il urmareste pe sergentul John Kinley (Gyllenhaal), care se afla la ultimul sau tur de razboi in Afganistan, in cadrul caruia face echipa cu localnicul Ahmed pentru a cerceta regiunea. Cand unitatea lor este prinsa in ambuscada, Kinley si Ahmed sunt singurii supravietuitori. Cu inamicii pe urmele lor si Kinley fiind ranit, Ahmed isi risca viata pentru a-l transporta in siguranta.
Wil (2023) - IMDB 7.7

Drama, Istoric, Razboi


Wilfried Wils trebuie sa supravietuiasca in calitate de politist auxiliar in timpul ocupatiei naziste a orasului Antwerp.

Before it Ends (Befrielsen) (2023) - IMDB 7.2

Drama, Razboi


Inspirat de evenimente reale, filmul ilustreaza un capitol intunecat din istoria Danemarcei si dilemele de neinchipuit pe care oamenii trebuie sa le infrunte in urma unui razboi.
Napoleon (2023) - IMDB 6.6

Actiune, Razboi, Biografie


Filmul ofera o privire personala asupra originilor lui Napoleon Bonaparte si a ascensiunii sale rapide si nemiloase la statutul de imparat, vazuta prin prisma relatiei sale tulburate si adesea volatile cu sosia sa si unica sa dragoste, Josephine.

Across the River and Into the Trees (2023) - IMDB 6.9

Drama, Razboi, Romantic


Plasat in Venetia de dupa cel de-al doilea razboi mondial, Colonelul Richard Cantwell, un erou adevarat al armatei americane devastate de razboi, primeste vesti terifiante despre boala sa.filme bune, filme bune 2023, filme 2023, cele mai bune filme 2023, top filme 2023, filme noi 2023, cele mai bune filme de actiune 2023, ce filme vedem, ce film vedem

5.037 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page