top of page

Top filme la TV de vizionat in acest weekend! (20-22 Ianuarie 2023)

Stiti deja, vine weekendul si te-ai saturat de Netflix, HBO, Disney+ etc. si vreti sa vedeti un film la TV, tolaniti pe canapea. In acest articol vei gasi un top de 3 filme super bune, cate unul pentru fiecare zi a weekend-ului. Sa incepem si vizionare placuta va dorim!Vineri - Life of Pi (2012) - IMDB 7.9

Film Now, 20:00


Aventura, Drama, Fantezie


Castigator al 4 premii Oscar, filmul spune povestea unui tanar care este aruncat intr-o calatorie epica de aventura si descoperire, pe mare. Pe parcursul acestei calatorii, el formeaza o legatura neasteptata cu un alt supravietuitor: un infricosator tigru bengalez.


Sambata - Man of Steel (2013) - IMDB 7.1

Pro TV, 20:00


Actiune, Aventura, SF


Un copil cu puteri supranaturale este evacuat din lumea si trimis pe Pamant pentru a trai printre oameni. Pacea este insa amenintata atunci cand alti supravietuitori ai planetei sale natale invadeaza Pamantul.


Duminica - Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2013) - IMDB 6.7

Pro Cinema, 22:45


Biografie, Crima, Drama


O cronica a crimelor lui Ted Bundy din perspectiva lui Liz, iubita lui, care a refuzat sa creada adevarul despre el ani de zile. Un film excelent, cu mult peste nota IMDB. Uitati-va cu incredere, este reprezentarea unei portiuni de istorie triste americane!


Citeste si:

410 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page