top of page

Topul celor mai bune filme de actiune din toate timpurile! Partea II

Continuam topul celor mai bune filme de actiune cu partea II. Daca nu ai apucat sa citesti prima parte, o poti face aici:

Sa continuam.


The Raid: Redemption (2011) - IMDB 7.6


Actiune, Crima, Thriller


O echipa de interventie S.W.A.T. ramane prinsa intr-o casa condusa de un mafiot nemilos si de armata sa de ucigasi platiti. Un film extraordinar cu super actiune in care veti descoperi un super actor, pe numele lui Iko Uwais.


Ip Man (2008) - IMDB 8.0


Actiune, Drama, Biografie


In timpul invaziei japoneze din China, un maestru de arte martiale bogat este fortat sa-si paraseasca casa atunci cand orasul sau este ocupat. Cu putine mijloace de a se intreține, Ip Man si membrii ramasi ai orasului trebuie sa gaseasca o modalitate de a supravietui.


Mad Max: Fury Road (2015) - IMDB 8.1

Actiune, Aventura, SF


Castigator al 6 premii Oscar! Intr-un desert pustiu post-apocaliptic, o femeie se razvrateste impotriva unui conducator tiranic in cautarea patriei sale cu ajutorul unui grup de prizoniere, a unui psihopat si a unui vagabond pe nume Max. Remake excelent al filmului din 1979.


The Dark Knight (2008) - IMDB 9.0

Actiune, Crima, Drama


Unul dintre filmele cu cea mai mare nota pe IMDB. Un film care a castigat 2 Oscaruri si alte 160 de premii. Un Christian Bale exceptional si un Heath Ledger LEGENDAR. Povestea: Cand amenintarea cunoscuta sub numele de Joker face ravagii si haos asupra oamenilor din Gotham, Batman trebuie sa accepte unul dintre cele mai mari teste psihologice si fizice ale capacitatii sale de a lupta impotriva nedreptatii.


The Avengers (2012) - IMDB 8.0

Actiune, Aventura, SF


Avand o pleiada de actori care mai de care (nici macar nu stim in ce ordine sa-i numim), nu suntem convinsi daca mai este necesar sa descriem acest film atat de mediatizat, but oh well: Cei mai puternici eroi ai Pamantului trebuie sa se uneasca si sa invete sa lupte in echipa daca vor sa-l opreasca pe maleficul Loki pana sa inrobeasca omenirea.


Leon: The Professional (1994) - IMDB 8.5

Actiune, Crima, Drama


Mathilda, in varsta de 12 ani, este luata fara tragere de inima de Léon, un asasin profesionist, dupa ce familia ei este ucisa. O relatie neobisnuita se formeaza pe masura ce ea devine protejata lui si invata meseria de asasin. Filmul care ne-a aratat ce potential are (de acum super vedeta) Natalie Portman, mai ales alaturi de actori precum Gary Oldman si Jean Reno.Ong-Bak: The Thai Warrior (2003) - IMDB 7.1

Actiune, Crima, Thriller


Cand capul unei statui consacrate dintr-un sat este furat, un tanar maestru de arte martiale se duce in marele oras si curand isi da seama ca trebuie sa se confrunte cu lumea interlopa pentru a-l recupera.


Enter The Dragon (1973) - IMDB 7.6

Actiune, Crima, Drama


Bruce Lee joaca in acest film iconic pentru istoria artelor martiale, in care un agent secret vine in fortareata insulei unui lord de opiu impreuna cu alti luptatori pentru un turneu de arte martiale.


13 Assassins (2010) - IMDB 7.5

Actiune, Aventura, Drama


Un film epic care te va tine in tensiune pana la final prin atmosfera creata si seriozitatea cu care a fost realizat. Povestea: Un grup de asasini se reunesc pentru o misiune sinucigasa pentru a ucide un lord malefic.


13.322 afișări0 comentarii

Opmerkingen


Film sau Serial?

bottom of page