top of page

Un super film de actiune mai putin cunoscut, din 2023, este disponibil pe Netflix! Tu l-ai vazut?

Trebuie sa existe echitate, chiar si intr-o duel mortal! "Kill Boksoon" este un film de actiune bun, din 2023, care descrie o poveste cel putin interesanta. Haideti sa o descoperim impreuna.



Povestea filmului

 

Regizorul Byun Sung-hyun creeaza o lume in care asasinatele contractuale sunt numite "show". La televizor, reporterii "sarbatoresc" ori de cate ori apare o noua victima. Violenta devine arta in acest film. Gil Boksoon, protagonista acestui thriller sud-coreean, este "pictorul". Ea este o asasina de elita, angajata de o agentie care face treaba murdara pentru clientii sai. Dar, asa cum se intampla de regula in aceste povesti, sfarsitul este aproape: faima lui Boksoon se prabuseste rapid.

 

Kill Boksoon o prezinta pe protagonista ca pe un personaj dur, care se lupta cu rolul ei dual - cand de asasina, cand de mama grijulie. Este ea un bun model pentru fiica ei?

 


Intr-adevar, "Kill Boksoon" nu ajunge la concluzia ca personajul sau principal ar fi mai bun in rolul de sotie sau mama - Boksoon implica faptul ca viata de asasin este mai usoara decat cresterea copiilor. Hmm, oare asa sa fie? :)

 



Actele de violenta sunt pe alocuri fermecatoare si frumoase de privit. Intr-o scena, Boksoon si o studenta se lupta intr-un decor familiar: scoala de asasini in care Boksoon este privita ca o vedeta.

 



Un film bun de actiune, putin diferit fata de restul povestilor cu asasini, Kill Boksoon este o productie atipica pe care o recomandam cu drag iubitorilor filmelor de gen!



3.361 afișări0 comentarii

Σχόλια


Film sau Serial?

bottom of page