top of page

Un super film thriller SF (nota 7.5 IMDB) mai putin cunoscut, este pe Netflix! Tu l-ai vazut?

"Upgrade," este un film SF lansat in 2018 care aduce in fata publicului o poveste captivanta despre tehnologie si razbunare, cu un amestec unic de actiune si elemente futuriste. Regizat de Leigh Whannell, cunoscut pentru contributiile sale la genul horror, "Upgrade" aduce o viziune proaspata si captivanta despre impactului tehnologiei asupra vietii umane.




Povestea


Actiunea filmului are loc intr-un viitor apropiat, unde tehnologia avanseaza rapid. Protagonistul Grey Trace (interpretat de Logan Marshall-Green) este ranit atunci cand sotia sa este ucisa, iar el ramane paralizat in urma unui atac brutal. Intrand in contact cu un inventator misterios, Eron Keen (interpretat de Harrison Gilbertson), Grey accepta sa fie supus unui "upgrade" experimental care ii restabileste mobilitatea. Cu un implant numit STEM, Grey descopera ca nu doar ca poate sa se miste din nou, ci ca isi poate imbunatati capacitatile fizice in mod exponential. Cu aceasta putere crescuta, el porneste intr-o cautare de razbunare pentru a-si razbuna sotia si pentru a dezvalui conspiratia care a dus la tragedia sa.



"Upgrade" impresioneaza cu scenele sale de actiune bine coregrafiate si cu utilizarea inteligenta a tehnologiei CGI pentru a da viata miscarilor imbunatatite ale lui Grey. Fiecare scena de lupta este orchestrata cu atentie, oferind publicului o experienta captivanta si adrenalina asteptata intr-un film SF de actiune.



Filmul pune accent pe dilemele etice legate de integrarea tehnologiei in corpul uman. STEM devine o entitate cu vointa proprie, ridicand intrebari despre controlul uman asupra tehnologiei si consecintele unei astfel de dependente.


Pe masura ce Grey investigheaza circumstantele mortii sotiei sale, filmul dezvaluie treptat o conspiratie intunecata. Intriga bine construita mentine audienta intrigata si prezinta surprize pe tot parcursul filmului.

Logan Marshall-Green ofera o interpretare remarcabila in rolul principal, capturand atat vulnerabilitatea personajului sau, cat si determinarea feroce din spatele cautarii sale de razbunare.


Concluzie


"Upgrade" se distinge in peisajul filmelor SF prin combinarea reusita a actiunii intense cu temele provocatoare despre relatia dintre om si tehnologie. Cu o poveste captivanta, elemente futuriste si o prestatie puternica a distributiei, filmul ofera o experienta memorabila pentru iubitorii genului.

Daca sunteti in cautarea unui thriller SF care sa va provoace si sa va ofere o doza sanatoasa de actiune, "Upgrade" merita cu siguranta sa fie inclus in lista dvs. de vizionare.




7.986 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page