top of page

Va recomandam un super film thriller de actiune, pe care il puteti vedea pe Netflix!

"13 Hours" este un film de actiune regizat de Michael Bay, care urmareste povestea unui grup de agenti de securitate americani care incearca sa protejeze un complex diplomatic din Benghazi, Libia, de atacurile teroriste din 2012.


Filmul a fost lansat in 2016 si a primit recenzii mixte de la critici, dar a fost apreciat de multi pentru scenariu, actiune si performantele actorilor. In Romania, filmul a fost distribuit de Vertical Entertainment si a fost disponibil in cinematografe si pe platforme de streaming.


Bazat pe o poveste reala


Povestea filmului incepe cu prezentarea personajelor principale si a situatiei politice din Libia. Jack Silva (interpretat de John Krasinski) este un fost membru al fortelor speciale americane, care este recrutat de un contractor de securitate pentru a lucra la un complex diplomatic in Benghazi.

Complexul este condus de ambasadorul Chris Stevens (interpretat de Matt Letscher) si este protejat de agenti de securitate americani si locali.

In timpul noptii, complexul este atacat de militanti islamisti si agentii de securitate trebuie sa lupte pentru a-si proteja cladirea si oamenii din interior. In timp ce agentii de securitate se pregatesc pentru atac, apare tensiunea dintre ei, deoarece Jack si colegul sau Tyrone "Rone" Woods (interpretat de James Badge Dale) sunt cei mai experimentati membri ai echipei si incearca sa ia decizii importante in timpul atacului.


Filmul prezinta luptele intense si periculoase dintre agentii de securitate si militanti, precum si eforturile lor pentru a-si proteja si evacua oamenii din interiorul complexului. In cele din urma, agentii de securitate americani si locali reusesc sa-si protejeze oamenii si sa-i evacueze la un loc sigur.


Filmul este disponibil spre vizionare pe Netflix


13 Hours este un film de actiune intens si captivant, care prezinta o poveste adevarata despre curaj si sacrificiu intr-o situatie de criza. In ciuda unor critici mixte, filmul a fost apreciat de multi pentru regia lui Michael Bay si pentru performantele actorilor. Filmul poate fi vizionat pe Netflix!


27.849 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page