top of page

Va recomandam un thriller misterios si infricosator disponibil pe HBO Max!

The Innocents (2021) - Vara, în timp ce majoritatea familiilor sunt în vacanță, o nouă familie se mută în complexul de apartamente dintr-o localitate. Au două fiice. Cea mai mare sufera de autism, iar cea mica trebuie să fie mereu cu ochii pe ea. Găsesc doar doi copii cu care să se joace. Cei patru formează un grup care descopera in scurt timp ca au puteri supranaturale.

Copiii sunt cele două surori și o altă fată și un băiat. Băiatul este un mic demon. Descoperindu-se noile puteri, cel mic incepe sa dezlantuie un scenariu terifiant. Fetele trebuie să facă ceva cu acest mic criminal în serie. Acest film este va va fierbe la foc mic, cu dialoguri rare si atmosfera tensionata.


Chiar dacă marea majoritate a elementelor cele mai importante ale filmului au loc în afara supravegherii adulților, The Innocents reprezinta o privire asupra diferitelor metode de educatie parentală și de stimulare a capacității copiilor de a deveni cei mai buni.

The Inocents este o poveste despre pierderea inocenței ca urmare a acordarii unor puteri greu de controlat, si descrie perfect consecințele nefericite care urmează.


13.665 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page