top of page

4 Filme SF bune, de vazut in acest weekend, disponibile pe Netflix!

Filmele SF (Science Fiction) sunt un gen de filme care se bazeaza pe premise stiintifice sau tehnologice imaginare, care nu exista in prezent, dar care ar putea exista in viitor sau intr-un univers paralel. Aceste filme sunt adesea bazate pe concepte precum calatoriile in timp, extraterestrii, roboti, inteligenta artificiala, universuri paralele, teleportarea si multe altele.

Filmele SF pot fi extrem de populare si interesante, deoarece ofera o privire in viitor si prezinta scenarii care pot fi fascinante si incredibile. Mai jos regasiti 3 super filme SF pe care le puteti vedea in acest weekend pe Netflix!


Oxygen (2021) - IMDB 6.5

Actiune, Crima, Drama


O femeie se trezeste intr-o camera criogenica fara sa-si aminteasca cum a ajuns acolo. Pe masura ce ramane fara oxigen, trebuie sa-si aminteasca tot ce s-a intamplat astfel incat sa ramana in viata.


Spiderhead (2022) - IMDB 5.4

Actiune, Crima, SF


Nu va luati dupa nota IMDB! In viitorul apropiat, condamnatilor li se ofera sansa de a se oferi voluntari ca subiecti medicali pentru a-si scurta pedeapsa. Un astfel de subiect pentru un nou medicament capabil sa genereze sentimente de dragoste incepe sa puna sub semnul intrebarii realitatea emotiilor sale. Cu Chris Hemsworth (Thor, Avengers) si Miles Teller (Whiplash, Divergent) in rolurile principale.


The Adam Project (2022) - IMDB 6.7

Actiune, SF, Aventura


Dupa ce a aterizat accidental in 2022, pilotul calator in timp Adam Reed, face echipa cu eul sau de 12 ani pentru o misiune de salvare a viitorului. Un film dragut, perfect pentru o seara linistita de duminica.


Stowaway (2021) - IMDB 5.6

Thriller, SF, Aventura


Nu va luati dupa nota IMDB! Un echipaj de trei persoane aflat intr-o misiune pe Marte se confrunta cu o alegere imposibila atunci cand un pasager neplanificat pune in pericol viata tuturor celor aflati la bord.

Citeste si:

27.134 afișări0 comentarii

Film sau Serial?

bottom of page