top of page

Top 10 cele mai bune filme thriller de actiune din 2021!

Filmele thriller sunt un gen cinematografic caracterizat prin suspans si tensiune, iar uneori includ si elemente de actiune sau de horror. Acestea incearca sa creeze o atmosfera de neliniste si tin spectatorul in tensiune pana la finalul filmului. Unele filme thriller se concentreaza mai mult pe psihologia personajelor si creeaza o atmosfera plina de suspans prin intermediul dialogurilor si actiunilor personajelor. Alte filme thriller sunt mai orientate catre actiune si includ scene de lupta, urmariri sau explozii.

In general, filmele thriller sunt construite in jurul unor situatii care implica riscuri mari, in care personajele sunt fortate sa ia decizii rapide si sa lupte pentru a supravietui. Acestea se concentreaza adesea pe tensiunea emotionala si pe crearea unui suspans crescand pana la punctul culminant al filmului.

In 2021, am avut parte de o serie de filme thriller captivante si destul de bune. Acestea sunt o parte dintre ele:


1. No Time to Die - IMDB 7.3


Cel de-al cincilea film James Bond cu Daniel Craig in rolul agentului secret MI6. Filmul are o poveste captivanta, plina de actiune si este o continuare a evenimentelor din filmul anterior, "Spectre".


2. A Quiet Place Part II - IMDB 7.2


Continuarea filmului din 2018, "A Quiet Place". Filmul este un thriller horror post-apocaliptic, in care familia Abbott lupta pentru supravietuire impotriva unor creaturi infricosatoare si insetate de sange, care sunt sensibile la cel mai mic zgomot.


3. The Conjuring: The Devil Made Me Do It - IMDB 6.3


Al treilea film din seria "The Conjuring", care se bazeaza pe cazurile reale ale demonologilor Ed si Lorraine Warren. Filmul urmareste un caz de posesie demonica care implica un baiat de 11 ani si lupta acestora pentru a-l salva.


4. The Little Things - IMDB 6.3


Denzel Washington si Rami Malek joaca in acest thriller psihologic in care doi detectivi investigheaza un caz de ucideri in serie. Filmul este plin de suspans si intorsaturi surprinzatoare.


5. Nightmare Alley (2021) - IMDB 7.0


Situat in anii 1940, acest thriller spune povestea un vagabond care se alatura unui carnaval si invata meseria de mentalist, ceea ce ii permite sa-i insele pe oameni si sa le ia banii. Bradley Cooper face un rol magistral, sub indrumarea regizorului Guillermo del Toro. Un film nominalizat la 4 premii Oscar.


6. Nobody - IMDB 7.4


Bob Odenkirk joaca un tata de familie obisnuit care isi dezvaluie abilitatile letale atunci cand familia sa este amenintata. Filmul este un thriller de actiune plin de adrenalina si umor negru.


7. Wrath of Man - IMDB 7.1


Jason Statham este protagonistul filmului regizat de Guy Ritchie. Statham joaca rolul unui agent de securitate misterios care investigheaza un jaf spectaculos.


8. Those Who Wish Me Dead - IMDB 6.0


Angelina Jolie interpreteaza un pompier care incearca sa protejeze un copil care este vanat de asasini periculosi intr-un parc national din Montana. Filmul este un thriller de actiune plin de adrenalina si tensiune.


9. The Courier - IMDB 7.2


Omul de afaceri Greville Wynne este rugat de o sursa rusa din serviciile secrete sa incerce sa ajute la stoparea crizei rachetelor din Cuba.


10. The Guilty - IMDB 6.3


Jake Gyllenhaal interpreteaza un politist aflat intr-un centru de apel de urgenta care incearca sa salveze o femeie rapita. Filmul este un thriller psihologic tensionat, construit in jurul unui singur personaj si este disponibil pe Netflix.


Citeste si:

3.392 afișări0 comentarii

Kommentare


Film sau Serial?

bottom of page