top of page

5 filme castigatoare Golden Globes pe care sa le vezi in acest weekend, disponibile pe Netflix!

Premiile Golden Globes sunt distinctii acordate de Hollywood Foreign Press Association incepand inca din Ianuarie 1944 si recunoscand excelenta cinematografica in ceea ce priveste productiile americane dar si internationale. Am pregatit mai jos 5 filme castigatoare Golden Globes, pe care sa le vedeti in acest weekend - sunt si disponibile pe Netflix ceea ce le face cu atat mai la indemana voastra. Sa incepem.



The Wolf of Wall Street (2013) - IMDB 8.2

Crima, Comedie, Biografic


"Sell me this pen!"


Un film bazat pe povestea adevarata a lui Jordan Belfort, de la ascensiunea sa catre un imperiu realizat pe tranzactii la bursa si pana la decaderea ce implica infractiune, coruptie si guvernul federal american. Un film exceptional, realizat dupa o poveste adevarata.


Whiplash (2014) - IMDB 8.5

Drama


Un premiu Golden Globes si 3 premii Oscar! Povestea: Un tanar tobosar talentat se inscrie la un conservator de muzica prestigios, unde intalneste un instructor care nu se va opri pentru nimic in lume pana nu ii dezvolta la maxim potentialul.


Inglorious Basterds (2009) - Nota IMDB 8.3

Aventura, Drama, Razboi


"I'm putting together a special team.We're gonna be doing one thing, and one thing only.Killing nazis!"


Castigator al unui premiu Oscar si al unui premiu Golden Globes! In Franta ocupata de nazisti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un plan de asasinare a liderilor nazisti de catre un grup de soldati evrei americani coincide cu planurile de razbunare ale unui proprietar de teatru.


Guillermo del Toro's Pinocchio (2022) - Nota IMDB 7.7

Animatie, Drama, Familie


Filmul a castigat premiul Golden Globe pentru cel mai bun film animat! Dorinta unui tata aduce prin magie un baiat de lemn la viata in Italia, dandu-i acestuia sansa de a avea grija de copil.


1917 (2019) - Nota IMDB 8.2

Actiune, Drama, Razboi


Filmul este castigator al nu mai putin de 3 premii Oscar! Povestea: 6 aprilie 1917. In timp ce un batalion de infanterie se lupta pe teritoriul inamicului, doi soldati sunt desemnati sa realizeze o misiune extrem de periculoasa si importanta: sa transmita un mesaj care va opri 1.600 de soldati sa intre direct intr-o capcana mortala.

Citeste si:

12.774 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page