top of page

Cele mai bune filme thriller cu adolescenti si liceeni, pe care trebuie sa le vezi acum!

Senzatiile unui thriller bun parca sunt mult mai tari atunci cand povestea se invarte in jurul unui grup de liceeni sau de tineri studenti. Parca altfel simtim frica lor de necunoscut si misterul ce invaluie povestea de suspans. Mai jos regasiti un top de filme super bune thriller cu adolescenti pe care trebuie neaparat sa le vedeti!


Eden Lake (2008) - IMDB 6.7

Thriller, Horror


Refuzand sa lase ceva sa le strice mini-vacanta romantica de weekend, un cuplu tanar se confrunta cu o banda de tineri cu consecinte terifiant de brutale. Un super film care va va soca, cu Michael Fassbender in rol principal!



Kick-Ass (2010) - IMDB 7.6

Crima, Actiune


Dave Lizewski este un elev de liceu obisnuit si un mare fan al benzilor desenate, care intr-o zi decide sa devina super-erou, chiar daca nu are puteri, pregatire sau motive semnificative pentru a face acest lucru. Uita-te chiar daca nu iti plac filmele cu supereroi - in plus, acesta nu este un film cu supereroi!


The Maze Runner (2014) - IMDB 6.8

Actiune, Mister


Thomas se trezeste intr-o lume complet noua, intr-o comunitate de baieti fara nicio amintire. In curand va afla ca toti sunt prinsi intr-un labirint din care trebuie neaparat sa evadeze. Film bazat pe romanul de succes cu acelasi nume!


The Hunger Games (2012) - IMDB 7.2

Actiune, Aventura, SF


"Let the Hunger Games begin!"


Film castigator al unui premiu BAFTA! Katniss Everdeen ia in mod voluntar locul surorii ei mai mici in Jocurile Foamei: o competitie televizata in care doi adolescenti din fiecare dintre cele douasprezece districte din Panem sunt alesi la intamplare pentru a lupta pana la moarte. Un film cu un succes colosal si cu 3 alte continuari foarte bune (aici, aici si aici) pe care trebuie sa le vezi. Filmul care a adus-o pe Jennifer Lawrence in topul actorilor de la Hollywood.


Don't Breathe (2016) - IMDB 7.1

Crima, Horror, Thriller


Planuind ceea ce ei credeau ca va fi jaful din care se vor imbogati, o gasca de tineri intra prin efractie in casa unei persoane fara vedere care nu este atat de neputincios pe cat pare. Un film care te va soca si in care vei trai suspansul la cote maxime, alaturi de protagonisti.


Super 8 (2011) - IMDB 7.0

Actiune, Mister, SF


In 1979 in Ohio, mai multi tineri fac un film cu zombi cu o camera tip Super-8. Pe durata filmarilor, acestia sunt martorii unui accident in urma caruia au noroc sa scape cu viata. Ei descoperă curand ca aceasta catastrofa nu a fost un accident, deoarece urmeaza o serie de evenimente si disparitii terifiante. Seriful Jackson Lamb, tatal unuia dintre copii, este responsabil sa afle adevarul groaznic din spatele accidentului.


Pan's Labyrinth (2006) - IMDB 8.2 - Castigator al 3 premii Oscar

Thriller, Mister


Un film deosebit, diferit de majoritatea filmelor din genul din care face parte - un film care va va speria, intriga si in acelasi timp va trezi emotia copilariei in voi, intr-un mod foarte ciudat. Povestea: In Spania anilor 1940, tanara fiica vitrega a unui ofiter de armata sadic evadeaza intr-o lume fantastica ciudata, dar captivanta.


Summer of 84 (2018) - IMDB 6.7

Thriller, Mister, Horror


Dupa ce banuiesc ca vecinul lor ofiter de politie este un criminal in serie, un grup de prieteni adolescenti isi petrec vara spionandu-l si adunand dovezi, dar pe masura ce se apropie de descoperirea adevarului, lucrurile devin periculoase.


The Cabin in the Woods (2011) - IMDB 7.0

Thriller, Horror


Cinci adolescenti merg in vacanta la o cabana indepartata, dar foarte curand lucruri extreme incep sa se petreaca, descoperind adevarul din spatele misterioasei cabane. Un film cu Chris Hemsworth in rol principal.


Born to Kill (2011) - IMDB 7.0

Mister, Thriller


Desi nu este un film propriu-zis, ci mai degraba o mini-serie de 4 filme, acest titlu merita mentionat aici! Povestea: O explorare bantuitoare a mintii lui Sam, un adolescent care este pe punctul de a-si exprima dorintele psihopatice ascunse, atunci cand o fata noua ajunge in oras.


Voua ce filme cu adolescenti va plac?


Citeste si:


4.304 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page