top of page

5 Filme de comedie la care vei rade cu gura pana la urechi - Partea II

Continuam seria filmelor de comedie de calitate, cu partea a 2a a primului articol. Daca nu ai citit inca partea I, o poti face aici:Sa incepem, zic.Citeste si:
1. There's something about Mary (1998) - Nota IMDB 7.1


Pe scurt: Cameron Diaz, Ben Stiller (Meet the Fockers) si Matt Dillon intr-o comedie cu si despre pampalai la care vei rade cu gura pana la urechi datorita comicului de situatie excelent.

Povestea: Un barbat are sansa de a se reintalni cu fata la care viseaza inca din liceu, chiar daca intalnirea lui cu ea de atunci a fost un dezastru total.
2. Old School (2003) - Nota IMDB 7.1


Pe scurt: Toata distractia din facultate, mai putin partea cu invatatul. Si magnificul Will Ferrel! Povestea: Trei prieteni incearca sa-si recapete zilele de glorie, deschizand o fraternitate cel putin dubioasa.3. Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006) - Nota IMDB 7.4


Pe scurt: Un film retardat, la care vei rade incontinuu. PS: inceputul este filmat in Romania si este absolut fabulos.

Povestea: Borat, prezentator kazah al unei televiziuni de stiri locale, este trimis in Statele Unite pentru a raporta despre cea mai mare si tare tara din lume. Cu o echipa de documentar dupa el, Borat devine mai interesat de localizarea si casatoria lui cu Pamela Anderson.Pro tip: Vezi si Borat Subsequent MovieFilm (este bun, dar nu la fel de bun ca prima parte).4. Airplane! (1980) - Nota IMDB 7.7


Un barbat caruia ii este frica sa zboare trebuie sa se asigure ca un avion aterizeaza in siguranta dupa ce pilotii se imbolnavesc.
5. Bridesmaids (2011) - Nota IMDB 6.8


Annie, o bucatareasa somera este rugata de cea mai buna prietena a ei, Lillian, sa-i fie domnisoara de onoare. Caterinca incepe atunci cand ea da peste cap etapele nuntii, furioasa fiind din cauza conflictelor ei cu una dintre celelalte domnisoarele de onoare.
Citeste si:
Vizionare placuta!

15.024 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page