top of page

Top 5 seriale pentru barbati adevarati - Partea I

Daca te-ai uitat deja la toate sezoanele din Gossip Girl e cazul sa dai cu skip acestui articol. Acest articol este despre seriale pentru barbati. Daca vrei si niste sugestii de filme, poti sa incerci si lista asta.


1. Peaky Blinders (2013 - Prezent)


Un serial exceptional cu o distributie de actori foarte buna. Un serial sangeros plin de rasturnari de situatie. Un serial barbatesc, ce mai!


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!2. Suits (2011 - 2019)


Daca nu ai auzit de Suits, n-ai scuza. Un serial care te va invata cum sa porti corespunzator un costum. Un serial cu avocati care-ti va insufla o dorinta de a fi si tu la fel de smecher ca ei. Hai sa ajungem sa purtam corect costumul si vorbim apoi de partea a 2a, ok?


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!3. Sherlock (2010 - 2017)


Londra. Vreme rea, raufacatori, crima. Un Sherlock foarte bine imbracat si mult suspans. Asa ar caracteriza unul dintre cele mai bune seriale ever. Nu doar de barbati. Ever!


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!


4. Vikings (2013 - 2020)


Dupa nume stii ca e rost de bataie. Bataie si muschi. Mai putin costume fancy sau evenimente posh. Nu tata, cuceriri de teritorii si razboinici care isi masoara...smecheria! Nu rata acest serial. Atat am de zis.


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!5. True Detective (2014 - 2019)


3 sezoane, Colin Farrel, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Mahershala Ali (din Green Book - castigator Oscar in 2018) si muuulti alti. Doar pentru atat si merita sa te uiti.


Pro tip: Din pacate nu e pe Netflix dar il gasesti pe HBO GO (MAX)!


Vizionare placuta!


2.036 afișări0 comentarii

Kommentare


Film sau Serial?

bottom of page