top of page

5 Filme de familie pe care sa le vedeti impreuna cu cei mici, castigatoare de premii Oscar!

Filmele de familie sunt concepute pentru a fi vazute impreuna cu intreaga familie, inclusiv cu copiii - si ce poate fi mai frumos decat o dupa-amiaza linistita pe canapea cu cei mici si persoana iubita la un film? Aceste filme sunt de obicei povestiri care incurajeaza valorile familiei, educa, invata si distreaza in acelasi timp. Mai jos am pregatit un top de 5 filme de familie castigatoare de premii Oscar. Sa incepem.


5. Brave (2012) - IMDB 7.1

Animatie, Aventura, Comedie


Filmul a castigat Oscarul pentru cel mai bun film de animatie al anului! Hotarata sa-si faca propriul drum in viata, Printesa Merida sfideaza un obicei care aduce haos in regatul ei. Fiindu-i acordata o dorinta, Merida trebuie sa se bazeze pe curaj si pe abilitățile ei de tras cu arcul pentru a anula un blestem terifiant.


4.Up (2009) - IMDB 8.3

Animatie, Aventura, Comedie


Film castigator al 2 premii Oscar. Carl Fredricksen, in varsta de 78 de ani, calatoreste la Paradise Falls in casa sa echipata cu baloane, luand din neatentie un tanar clandestin.


3. Finding Nemo (2003) - IMDB 7.5

Aventura, Animatie, Comedie


Dupa ce fiul sau este capturat in Marea Bariera de Corali si dus la Sydney, un peste clovn timid porneste intr-o calatorie pentru a-l aduce acasa. Film castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film animat al anului 2003!


2. Hugo (2011) - IMDB 7.5

Aventura, Drama


Castigator al 6 premii Oscar! Un film extraordinar pe care nu trebuie sa-l ratati. In Parisul anilor 1930, un orfan care traieste in ceasul unei gari este prins intr-un mister care il va ajuta sa descopere totul despre tatal sau.


1. The Sound of Music (1965) - IMDB 8.1

Biografie, Familie, Drama


Nu sariti acest film din cauza anului! Este un film extraordinar, castigator al 5 premii Oscar, pe care trebuie neaparat sa-l vedeti cu cei mici! O tanara incepatoare este trimisa de manastirea ei in Austria anilor 1930 pentru a deveni guvernanta pentru cei sapte copii ai unui ofiter de marina vaduv. Filmul este disponibil intr-o varianta care se vede excelent, pe Disney+.


Citeste si:



32.286 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page