top of page

Un top pe care nu trebuie sa-l ratezi: Top 10 filme cu super actorul Tom Hardy!

Tom Hardy este un actor englez foarte talentat, nascut la 15 septembrie 1977. El este cunoscut pentru abilitatea sa de a se transforma in personaje foarte diverse, abordand roluri precum luptator MMA, romantic incurabil si chiar gangster notoriu. Hardy si-a inceput cariera actoriceasca in anii 2000, jucand in filme precum "Black Hawk Down" si "Star Trek: Nemesis", dar a devenit cunoscut pe plan international abia in 2010, cand a jucat rolul lui Eames in filmul "Inception". De atunci, el a continuat sa isi demonstreze versatilitatea actoriceasca, jucand in super productii precum "The Dark Knight Rises", "Mad Max: Fury Road" si "Dunkirk". Hardy a primit multe aprecieri pentru performantele sa, inclusiv o nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pentru interpretarea sa din filmul "The Revenant".

Cu un stil distinctiv si o prezenta fizica puternica, Tom Hardy este unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale, cu o cariera plina de roluri memorabile. Mai jos regasiti un top de filme super bune cu Tom Hardy.


Warrior (2011) - IMDB 8.2

Actiune, Drama, Sport


Fiul cel mic al unui fost boxer alcoolic se intoarce acasa, unde este antrenat de tatal sau pentru un turneu mixt de arte martiale - un parcurs care il pune pe acesta intr-un conflict direct cu fratele sau instrainat.


The Drop (2014) - IMDB 7.0

Crima, Drama, Thriller


Bob este un barman - sau cel putin asa pare initial. Bob Saginowski se afla in mijlocul unui jaf care a mers prost si este implicat intr-o investigatie a politiei care sapa adanc in trecutul prietenilor, familiei si a inamicilor lui care lucreaza impreuna pentru a-si castiga existenta.


Locke (2013) - IMDB 7.1

Drama


Ivan Locke, un om de familie dedicat si manager la o firma de constructii de succes, primeste un telefon in mijlocul celei mai mari provocari a carierei sale, care pune in miscare o serie de evenimente care ii ameninta existenta. Un film cu o tensiune incredibila.


Lawless (2012) - IMDB 7.2

Biografic, Crima, Drama


Film bazat pe o poveste adevarata - un film pe care am putea sa-l revedem la nesfarsit, un film cu actori excelenti si suspans pe masura. Amplasat in comitatul Franklin, Virginia, un trio de frati care fac contrabanda cu alcool sunt amenintati de un noul serif si de alte autoritati care cauta o marire a profiturilor lor din aceasta activitate ilegala. Un film cu Tom Hardy, Shia LaBeouf si Guy Pierce!


Mad Max: Fury Road (2015) - IMDB 8.1

Actiune, Aventura, SF


Filmul este castigator al 6 premii Oscar! Intr-un desert pustiu post-apocaliptic, o femeie se razvrateste impotriva unui conducator tiranic in cautarea patriei sale cu ajutorul unui grup de prizoniere, a unui psihopat si a unui vagabond pe nume Max. Remake excelent al filmului din 1979.


Venom (2018) - IMDB 6.6

Actiune, Aventura, SF


Un reporter (Tom Hardy) se trezeste posedat de o entitate extraterestra, dupa un accident cu o substanta periculoasa. Acesta se trezeste deodata cu super puteri dar si cu o voce in mintea sa care pare ca ii controleaza orice miscare.


Bronson (2008) - IMDB 7.0

Actiune, Crima, Drama


Un tanar care a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru ca a jefuit un oficiu postal ajunge sa petreaca trei decenii in izolare. In acest timp, propria sa personalitate este inlocuita de alter-ego-ul sau, Charles Bronson.


Tinker Tailor Soldier Spy (2011) - IMDB 7.0

Drama, Mister, Thriller


“The more identities a man has, the more they express the person they conceal.”


Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Tom Hardy. Un line-up de actori excelent. Povestea: In zilele sumbre ale Razboiului Rece, veteranul de spionaj George Smiley iese fortat din pensionare pentru a descoperi un agent sovietic in cadrul MI6.


The Dark Knight Rises (2012) - IMDB 8.4

Actiune, Drama


La opt ani dupa domnia lui Joker, Batman, impreuna cu enigmatica Selina Kyle, este fortat sa revina din exil si sa salveze Gotham City de brutalul terorist de gherila Bane (Tom Hardy).


Inception, 2010 - IMDB 8.8

Actiune, Aventura, SF


Unui hot care fura secrete ale marilor corporatii prin utilizarea tehnologiei de partajare a viselor i se incredinteaza sarcina de a planta o idee in mintea unui director important de companie, dar trecutul sau tragic poate condamna proiectul si echipa sa la dezastru. Nici prin cap nu-ti trece cum sa sfarseste filmul! Unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata (in opinia noastra). Cu Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Cillian Murphy si Elliot Page in rolurile principale!


Citeste si:



27.388 afișări1 comentariu

1 comentário


sorina.iancea
19 de mar. de 2023

Oooo,remarcabilul Tom Hardy.

Cand apare,,Havoc,,?

Curtir

Film sau Serial?

bottom of page