top of page

Top 10 filme emotionante pe care trebuie neaparat sa le vezi cu cei dragi! Partea 2

Continuam prima parte a topului de filme emotionante, cu o noua pleiada de super productii. Pregatiti-va de emotii puternice si haideti sa parcurgem impreuna si acest articol. Sa incepem.


Citeste aici prima parte, daca nu ai facut-o deja:


The Spectacular Now (2013) - IMDB 7.1

Drama, Romantic


Filosofia de viata a unui absolvent de liceu petrecaret se schimba atunci cand o intalneste pe „fata draguta” care nu se incadreaza deloc in tiparele lui. Miles Teller si Shailene Woodley joaca in acest film excelent.


The Fault in Our Stars (2014) - IMDB 7.7

Drama, Romantic


Un film super romantic, lacrimogen: Doi adolescenti bolnavi de cancer incep o calatorie de afirmare a vietii pentru a vizita un autor izolat in Amsterdam.


Lion (2014) - IMDB 8.0

Drama, Biografie


Film nominalizat la 6 premii Oscar: Un baietel indian in varsta de cinci ani este adoptat de un cuplu australian dupa ce s-a pierdut la sute de kilometri de casa. 25 de ani mai tarziu, porneste sa-si gaseasca familia pierduta. Un film emotionant cu super actori: Dev Patel, Rooney Mara si Nicole Kidman.


Brokeback Mountain (2005) - IMDB 7.7

Drama, Romantic


Un film extraordinar cu Jake Gyllenhaal si Heath Ledger care a castigat 3 premii Oscar! Ennis si Jack sunt doi cowboi care dezvolta o relatie emotionala. Legatura dintre ei devine complicata cand amandoi se casatoresc cu prietenele lor.


Titanic (1997) - IMDB 7.9

Drama, Romantic


Rose: “You're crazy!”

Jack: “That's what everybody says, but with all due respect Miss, I'm not the one hanging off the back of a ship here.”


Daca vrei sa mai revezi inca o data celebrul film, acum ai ocazia sa o faci. O aristocrata fitoasa de 17 ani se indragosteste de un artist simpatic, dar sarac, la bordul luxosului si nefericitului vapor R.M.S. Titanic. 11 premii Oscar castigate de acest film extraordinar.


Forrest Gump (1994) - IMDB 8.8

Drama, Romantic


Film castigator al 6 premii Oscar! Presedintiile lui Kennedy si Johnson, razboiul din Vietnam, scandalul Watergate si alte evenimente istorice se desfasoara din perspectiva unui barbat din Alabama cu un deficit intelectual, a carui singura dorinta este sa se reintalneasca cu iubita sa din copilarie.


Coco (2017) - IMDB 8.4

Animatie, Aventura, Comedie


Filmul este castigator al doua premii Oscar! Muzicianul aspirant Miguel, confruntat cu interzicerea istorica a muzicii a familiei sale, intra in Tara Mortilor pentru a-si gasi stra-strabunicul, un cantaret legendar.


A Dog's Purpose (2017) - IMDB 7.2

Drama, Aventura, Comedie


Nu are rost sa mintim: am plans la acest film - nu doar o lacrima in coltul ochiului, am plans ca lumea - si de fericire si de tristete. Un caine cauta sa-si descopere scopul in viata pe parcursul mai multor reincarnari si avand mai multi stapani.


Never Let Me Go (2010) - IMDB 7.1

Drama, Romantic, SF


Prietenii Kathy (Carey Mulligan), Tommy (Andrew Garfield) si Ruth (Keira Knightley) cresc impreuna la un internat aparent idilic din mediul rural englezesc. Cand parasesc scoala si le este dezvaluit adevarul terifiant al scopului existentei lor, trebuie sa se confrunte simultan cu sentimente adanc inradacinate de dragoste, gelozie si tradare care ameninta sa le rupa prietenia.


Citeste si:

14.955 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page