top of page

5 Filme de Oscar disponibile pe HBO si HBO Max, pe care trebuie sa le vezi acum!

Pentru ca uneori libraria de filme HBO ti se poate parea repetitiva si ca mereu iti sunt afisate aceleasi filme, am decis sa facem un extras de filme extraordinare, castigatoare de premii Oscar, disponibile pe HBO si HBO Max.

Mai jos regasiti un top de 5 filme care au castigat premii Oscar. Sa incepem.


Trilogia Lord of The Rings (Stapanul Inelelor) - IMDB 8.8 - 9.0

Actiune, Aventura, Drama


Cele 3 filme Lord of The Rings sunt disponibile spre vizionare pe HBO Max. Toate au castigat premii Oscar, dupa cum urmeaza:


- Lord of The Rings: The Fellowship of The Rings (4 premii Oscar)

- Lord of The Rings: The Two Towers (2 premii Oscar)

- Lord of The Rings: The Return of The King (11 premii Oscar, inclusiv premiul pentru cel mai bun film in 2003)


Filmele relateaza povestea lui Frodo, un hobbit ce trebuie sa infaptuiasca profetia celebrului inel, trecand prin peripetii si povesti demne de inscrierea acestei trilogii in cartea de istorie a cinematografiei mondiale. O pleiada de actori fenomenali s-au remarcat cu ocazia acestor 3 filme.


Dune (2021) - IMDB 8.0

SF, Actiune, Aventura

Filmul a castigat 6 premii Oscar! O familie nobila este implicata intr-un razboi pentru controlul asupra celui mai valoros bun al galaxiei, in timp ce mostenitorul ei este tulburat de viziunile unui viitor intunecat.


King Richard (2021) - IMDB 7.5

Biografic, Sport, Drama


Filmul care i-a adus Oscarul lui Will Smith pentru cel mai bun actor in rol principal. Filmul arunca o privire asupra modului in care superstarurile tenisului Venus si Serena Williams au devenit cine sunt dupa antrenarea tatalui lor, Richard Williams.


Drive My Car (2021) - IMDB 7.6

Drama


Un renumit actor si regizor invata sa faca fata disparitiei neasteptate a sotiei sale atunci cand primeste o oferta de a regiza o productie a unchiului Vanya la Hiroshima. Filmul a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna productie internationala.


Bohemiam Rapsody (2018) - IMDB 7.9

Drama, Muzical, Biografic


Povestea legendarei trupe rock britanice Queen si a solistului Freddie Mercury, care a condus la celebra lor performanta - un film castigator a nu mai putin de 4 premii Oscar, dintre care unul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru Rami Malek.

Citeste si:

3.455 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page