top of page

"Cocaine Bear" - Cand apare, trailerul si tot ce stim despre acest nou film cel putin bizar!

Hmm, credeati ca le-ati vazut pe toate? Ei bine, mai ganditi-va odata: s-au terminat filmarile pentru productia "Cocaine Bear" si oricat de ciudat ar suna acest nume, suntem foarte entuziasmati sa-l vedem. Vedeti mai jos cand apare, povestea filmului dar si trailerul oficial.

Regizat de Elizabeth Banks, filmul iese deja in evidenta doar prin nume, astfel ca mii de fani au citit pur si simplu titlul si au fost cuceriti. De la anuntul initial al filmului din 9 Mai 2021 si pana in prezent, lumea s-a intrebat ce poveste ar putea sa aiba un film cu un astfel de nume.


Filmul se bazeaza pe o poveste adevarata!


"Cocaine Bear" este un film de comedie thriller, bazat pe povestea adevarata a unui urs care a parasit prin muntii Appalachian carand un rucsac plin cu cocaina. Ursoaica a ingerat accidental drogurile care au provenit de la un traficant de droguri care a murit intr-un accident de avion.


Ray Liotta joaca in rol principal!


Celebrul actor Ray Liotta va juca in rolul principal in acest film, iar alaturi de el vor juca actritele Keri Russell si Margo Martindale. Filmul este regizat de actrita Elizabeth Banks.


Cand apare "Cocaine Bear"?


Filmul cu nume cel putin ciudat este programat sa apara pe 24 Februarie 2023. In plus, decizia producatorilor de a lansa filmul la nivel mondial in aceeasi zi este una excelenta! Deci mai este foarte putin pana vom putea viziona acest film la cinema.


Vezi aici trailerul noului film!


Citeste si:


247 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page