top of page

Filme castigatoare de Oscar disponibile pe Disney Plus, pe care trebuie sa le vezi acum!


Disney+ este o platforma de streaming din ce in ce mai populara si pe la noi, datorita multitudinii de titluri super bune pe care le ofera abonatilor sai. Daca doresti sa-ti faci un abonament la celebra platforma de filme si seriale si nu stii daca merita sau cat te va costa, te invitam sa citesti urmatorul articol:

Ei, acum sa revenim la subiect. Disney Plus are atat de multe filme de Oscar incat a fost greu sa alegem doar cateva dintre ele si (cel mai probabil) acest articol va cuprinde si o parte a doua. Sa incepem.


Cruella (2021) - IMDB 7.3

Aventura, Comedie, Crima


Filmul spune povestea celebrei antagoniste din filmul 101 Dalmatieni, pe vremea cand era tanara. Cruella de Vil este interpretata de Emma Stone care joaca alaturi de Emma Thompson in acest film care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun design de costume.


Jojo Rabbit (2020) - IMDB 7.9

Drama, Razboi


Un tanar german din Tineretul Hitler al carui erou si prieten imaginar este dictatorul tării este socat sa descopere ca mama lui ascunde o fata evreica in casa lor. Filmul a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat si a fost nominalizat pentru cel mai bun film al anului 2020.


Nomadland (2020) - IMDB 7.3

Drama


Filmul a castigat Oscarul pentru cel mai bun film al anului 2020! Un film a carui actiune se devaluie destul de lent, un film care se potriveste perfect pe genul drama - un film trist. Dupa ce a pierdut totul, o femeie in varsta de 60 de ani, porneste intr-o calatorie prin vestul american, traind ca un nomad modern.


The Shape of Water (2017) - IMDB 7.3

Drama, Fantezie, Romantic


Intr-o unitate secreta de cercetare din anii 1960, un femeie singuratica formeaza o relatie unica cu o creatura amfibie care este tinuta in secret in captivitate. Un film care a castigat 4 premii Oscar, printre care si premiul pentru cel mai bun film al anului 2017, regizat de magistralul Guillermo del Toro!


Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) - IMDB 7.3

Actiune, Aventura, Fantezie


Jack Sparrow se grabeste sa recupereze inima lui Davy Jones pentru a evita inrobirea sufletului sau in favoarea lui Jones, in timp ce alti prieteni si inamici cauta si ei inima pentru propriile lor scopuri. Un film cu Johnny Depp, Orlando Bloom si Keira Knightley in rolurile principale, care a castigat premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale din 2006.


Avatar (2009) - IMDB 7.9

Actiune, Aventura, Fantezie


Unui soldat paraplegic trimis pe planeta Pandora intr-o misiune unica ii este greu sa aleaga intre a urma ordinele conducatorului sau si de a proteja lumea pe care o simte ca fiind casa lui. Filmul este castigator al 3 premii Oscar.


Citeste si:


Black Panther (2018) - IMDB 7.3

Actiune, Aventura, SF


T'Challa, mostenitorul regatului ascuns, dar super tehnologizat, Wakanda, trebuie sa faca un pas inainte pentru a-si conduce poporul intr-un nou viitor si in acelasi timp trebuie sa se confrunte cu un concurent din trecutul tarii sale.


Titanic (1997) - IMDB 7.9

Drama, Romantic


Rose: “You're crazy!”

Jack: “That's what everybody says, but with all due respect Miss, I'm not the one hanging off the back of a ship here.”


Daca vrei sa mai revezi inca o data celebrul film, acum ai ocazia sa o faci. O aristocrata fitoasa de 17 ani se indragosteste de un artist simpatic, dar sarac, la bordul luxosului si nefericitului vapor R.M.S. Titanic. 11 premii Oscar castigate de acest film extraordinar.

Citeste si:

3.226 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page