top of page

Iti plac filmele cu intorsaturi de situatie? Top 8 filme ca "Inception"!

A trecut mai bine de un deceniu de la apartie iar Inception ramane inca unul dintre cele mai tari filme de pana acum. Cu concepte si imagini uimitoare, alaturi de un scenariu excelent care descrie elementele mentionate, Inception transpune spectatorii intr-un tur detaliat prin lumea propriei minti - o lume care ne afecteaza realitatea in moduri in care nu ne-am fi imaginat vreodata. Cu multe intorsaturi de situatie, Inception este un thriller psihologic excelent - mai jos regasiti 8 filme super bune ca "Inception". Sa incepem.
Tenet (2020) - IMDB 7.3


Actiune, Thriller, SF


Inarmat cu un singur cuvant (Tenet) si luptand pentru supravietuirea intregii lumi, un Protagonist calatoreste printr-o lume terifianta a spionajului international intr-o misiune care va avea loc intr-o dimensiune a paranormalului. Filmul este castigator al unui premiu Oscar!


Memento (2000) - IMDB 8.4


Mister, Thriller


Regizorul Christopher Nolan a castigat faima internationala cu acest thriller care spune povestea unui barbat pe nume Leonard (Guy Pearce) ce sufera de o forma rara de pierdere a memoriei si care incearca sa-l gaseasca pe ucigasul sotiei sale. Povestita intr-un stil neconventional, in care naratiunea este infatisata in cronologie inversa, permitand publicului sa descopere misterul intr-o maniera similara cu modul in care Leonard percepe lumea si, de asemenea, permitand dezvaluirea indiciilor si a motivatiilor personajelor intr-un mod unic, filmul este ceva special. Un film nominalizat la 2 premii Oscar.Coherence (2013) - IMDB 7.2


Drama, Mister, SF


Lucruri ciudate incep sa se intample atunci cand un grup de prieteni se aduna pentru o cina intr-o seara in care o cometa trece deasupra casei lor. Un film psihologic excelent cu tente thriller, castigator al multor premii cinematografice prestigioase.


Predestination (2014) - IMDB 7.4


Actiune, Drama, SF


Pentru misiunea sa finala, un agent care calatoreste prin timp trebuie sa-l prinda pe singurul criminal pe care l-a tot ratat de-a lungul timpului. Goana se transforma intr-o explorare unica, surprinzatoare a soartei, identitatii si tabuurilor legate de calatoria in timp.
Timecrimes (2007) - IMDB 7.1


Horror, Mister, SF


Un barbat intra accidental intr-o masina a timpului si calatoreste inapoi in timp aproape o ora. Intalnirea cu el insusi va fi prima dintr-o serie de dezastre cu consecinte imprevizibile.


The Truman Show (1998) - IMDB 8.2


Comedie, Drama


Un vanzator de asigurari descopera ca intreaga lui viata este de fapt un reality show. Un film nominalizat la 3 premii Oscar cu un Jim Carrey excelent in rol principal. Un film psihologic super bun cu multe intorsaturi de situatie.


Shutter Island (2010) - IMDB 8.2


Thriller, Psihologic, Mister


In 1954, un serif american investigheaza disparitia unui criminal care a evadat dintr-un spital de nebuni. Un film pentru care Leonardo merita Oscarul cu varf si indesat - un film extraordinar din toate punctele de vedere. Un film pe care trebuie sa-l vezi de minim 2-3 ori pentru a-l intelege complet.
The Departed (2006) - IMDB 8.5


Crima, Drama, Thriller


"Good Or Bad?

Costello: "When You're Facing A Loaded Gun, What's The Difference?"


Castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film din anul 2006. Matt Damon, Leonardo DiCaprio si Jack Nicholson intr-o productie de exceptie. Un politist sub acoperire si o "cartita" din politie se infiltreaza intr-o banda irlandeza din South Boston si de aici se desfasoara un scenariu plin de actiune. Un film plin de suspans cu o nota mai mult decat meritata pe IMDB.


Citeste si:18.042 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page