top of page

Top 5 seriale ca "The Last of Us" si unde le poti vedea!

Inca din scena de deschidere, The Last of Us afirma in mod explicit ca ceea ce urmeaza nu este un serial usor de urmarit. Primul episod este perfect calibrat pentru a te face sa iti doresti sa urmaresti mai mult si sa afli povestea personajelor. Daca esti genul acestui tip de scenariu, ti-am pregatit mai jos 5 seriale super bune ca "The Last of Us". Sa incepem.


Chernobyl (2019) - IMDB: 9.4

Drama, Thriller


Disponibil pe: HBO Max


In aprilie 1986, o explozie la centrala nucleara de la Cernobal din Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste devine una dintre cele mai grave catastrofe provocate de om din lume. Practic, povestea spusa in sfarsit cu mai putine ocolisuri si minciuni fata de varianta pe care au auzit-o parintii si bunicii nostri live. Un serial exceptional pe care nu ai voie sa-l ratezi!


True Detective (2014 - 2019) - IMDB 8.9

Crima, Mister, Thriller


Disponibil pe: HBO Max


True Detective este un serial de televiziune american creat si scris de Nic Pizzolatto. Serialul a avut premiera pe HBO in Ianuarie 2014 si de atunci a difuzat trei sezoane. Fiecare sezon prezinta o noua poveste si un nou set de personaje, jucate de o distributie excelenta de actori, printre care Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Colin Farrell si Mahershala Ali (The Green Book). Serialul este cunoscut pentru povestea dark si complexa si pentru explorarea temelor precum crima, coruptia si conditia umana.


Euphoria (2019 - ) - IMDB 8.4

(9 premii Emmy) / Drama


Disponibil pe: HBO Max


Euphoria spune povestea de viata a unui grup de elevi de liceu in timp ce se confrunta cu probleme legate de droguri, sex si violenta. Serialul se concentreaza pe relatia dintre doua fete tinere care incearca sa-si gaseasca locul in lume: Rue, fosta dependenta de droguri, si Jules, fata noua din oras.


Broadchurch (2013 - 2017) - IMDB 8.4

Crima, Mister, Thriller


Disponibil pe: site-uri de filme si seriale online


Uciderea unui baiat intr-un mic orasel de pe coasta aduce o frenezie mediatica, care ameninta sa distruga comunitatea. Un serial greu de digerat dar extrem, extrem de bun. Un serial care a castigat 3 premii BAFTA.


The Leftovers (2014 - 2017) - IMDB 8.3

Drama, Mister


Disponibil pe: HBO Max


La trei ani de la disparitia a 2% din populatia umana globala, un grup de oameni dintr-o mica comunitate din New York incearca sa-si continue viata in timp incearca sa fata fata tragediei inexplicabile a evenimentului. Serial nominalizat la un premiu Emmy.


Citeste si:

10.096 afișări1 comentariu

1 Comment


Mario Aris
Mario Aris
May 29, 2023

Personal, prima serie din True Detective mi s/a părut cea mai bună

Like

Film sau Serial?

bottom of page